19 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Champions League: Ventspils - FC Zurich


Πρώτος αγώνας για τα play off του Champions League με τη ρεβάνς να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα στην Ελβετία. To παιχνίδι δεν διεξάγεται στο Ventspils, αλλά 185 χιλιόμετρα ανατολικότερα στην πρωτεύουσα Ρίγα.

Μετά την πρόκριση επί της αδύναμης Dudelange και της αρκετά δυνατής BATE Borisov, η Ventspils (στο 3,90 ο άσος) καλείται να ξεπεράσει το πιο δύσκολο εμπόδιο για να μπει στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της (3,60 η πρόκριση στην Betfair). Οι πρωταθλητές Λετονίας, πάντως, αντικατέστησαν τον προπονητή Roman Grigorchuk με τον Ιταλό Nunzio Zavettieri, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα απέκτησαν και τέσσερις παίκτες, τον Αργεντίνο μέσο Rubén Botta και τον αμυντικό Iván Nadal, τον Λευκορώσο γκολκίπερ Pavel Chesnovski και το Λετονό επιθετικό Edgars Gauracs. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Grigorchuk στο τιμόνι κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ευχάριστες είναι οι αναμνήσεις από ελβετικές ομάδες, αφού τη μοναδική φορά που αντιμετώπισε μία από αυτές κατάφερε και προκρίθηκε. Αυτή ήταν το Lugano τη σεζόν 2002-03 για το θεσμό του UEFA Cup. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισε με 0-4 τη Jurmala. Εκτός ο τραυματίας νεοαποκτηθείς επιθετικός Edgars Gauracs και ο τιμωρημένος μέσος Grigori Chirkin (δεύτερος σκόρερ με 9 γκολ).

Η Zürich (φαβορί στο 2,18) κατάφερε και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση απέναντι στη Maribor και πέρασε στα play off. Πλέον πάει υποψιασμένη στη Λετονία, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση (1,30). Η ελβετική ομάδα θέλει να καταφέρει να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι που απέτυχε να κάνει τις σεζόν 2006-07 και 2007-08. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Sion εκτός έδρας. Ο Bernard Challandes αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αφού τραυματίες είναι ο επιθετικός Yassine Chikhaoui και ο μέσος Martin Büchel, ενώ τιμωρημένος είναι ο μέσος Milan Gajić. Μακροχρόνια απόντες ο μέσος Barmettler και ο αμυντικός Stucki.

Διαιτητής στο Skonto της Riga θα είναι ο Νορβηγός Tom Henning Ovrebo.

Gif Banners Click Here For A £100 Free Bet

Δεν υπάρχουν σχόλια: