11 Αυγούστου 2009

ΟΣΦΠ: Ελπίζει για Μαντσίνι-Ομπίνα


Την πίστη ότι θα καταφέρουν στο τέλος να πείσουν έναν εκ των Μαντσίνι ή Βίκτορ Ομπίνα να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Superleague εκφράζουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κάνουν υπομονή και θεωρούν ότι όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι πιθανότητες ο πρώτος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τους «νερατζούρι» για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού (σ.σ.: βάζοντας μάλιστα και κάποια οψιόν αγοράς) του Βραζιλιάνου εξτρέμ, αλλά εκείνος είχε εμφανιστεί αρνητικός.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ομπίνα, η υπόθεση του Νιγηριανού είναι πιο εύκολη, αλλά δεν είναι εκείνο που ζητάει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πιέζει, δεν αποκλείεται ο Γεωργιανός τεχνικός να δεχθεί τον παίκτη που είναι αρκετά ποιοτικός.

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Γκουτιέρες θεωρείται σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός μέσος κλήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην αποστολή της πατρίδας του (για το φιλικό με τη Ρωσία στη Μόσχα), ωστόσο περιμένει να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Απο το sportfm

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: