20 Αυγούστου 2009

Ολυμπιακός: Και τώρα φουλ για δυο μετεγγραφές

Εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός δρομολογεί πλέον τις διαδικασίες για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών. Σίγουρα θα αποκτηθεί αριστερό χαφ και κατά πάσα πιθανότητα κι ένας επιθετικός.
Η πιο δύσκολη περίπτωση θεωρείται πως είναι του Βραζιλιάνου Μαντσίνι, ενώ από κει και πέρα εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ομπράνιακ (Λιλ), Γκουτιέρες (Νιούκαστλ) και Πέντερσεν (Μπλάκμπερν).
Με την είσοδο σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένα έσοδα περί τα 15 εκατομμύρια ευρώ και αναλόγως την πορεία που θα κάνει μπορεί να φτάσει τα 22-25 εκατομμύρια.

Εξελίξεις επίσης αναμένονται στο θέμα της πολυμετοχικότητας. Στον Ολυμπιακό θεωρούν σχεδόν σίγουρη την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ με ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια, με τα οποία και θ εξασφαλίσει γύρω στο 35% των μετοχών.

«Θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και καλύτεροι στη συνέχεια» δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια, επιστρέφοντας η αποστολή του Ολυμπιακού από τη Μολδαβία. Και πρόσθεσε: «Στο μυαλό μας τώρα είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα έχουμε απουσίες (Γκαλέτι, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, Ντάρμπισιρ, Γ. Παπαδόπουλο), αλλά κάθε παίκτης που μπαίνει στην ενδεκάδα πρέπει να δείχνει τι αξίζει»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Κετσπάγια στον Μήτρογλου: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δίνει τον καλύτερό του εαυτό, σκοράρει και βελτιώνεται συνεχώς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: