9 Ιουλίου 2009

Στοίχημα UEFA Europa League: Για το 2/2 η Ανόρθωση

Εχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, η Ανόρθωση πηγαίνει στο Josy Barthel για να κερδίσει εκ νέου την Kaerjeng.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λάρνακας, δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Η ομάδα του Ernst Middendorp δεν δυσκολεύτηκε να πάρει σκορ πρόκρισης, καθώς από το ημίωρο οι Κύπριοι είχαν προηγηθεί 2-0, με αυτογκόλ του Paulo Jorge Da Costa Magal (10') και τέρμα του Νίκου Κατσαβάκη (25'). Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, ο Νίκος Φρούσος (62', 91') και ο Cafu (67') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Θέμα ποιότητας, επίσης δεν υπάρχει. Εάν οι Κύπριοι θέλουν να «καθαρίσουν» το ματς, μπορούν να το κάνουν από το πρώτο μέρος (το 2/2 ημίχρονο/τελικό προσφέρεται στο 1.68). Πέρυσι, άλλωστε, η Ανόρθωση έφτασε μια ανάσα από το να συνεχίσει είτε στο Champions League (προχώρησε ο Παναθηναϊκός, στο 280.00 για να πάρει το τρόπαιο φέτος, και η Inter Milan, στο 12.00 για να σηκώσει ακόμα μία κούπα ο Jose Mourinho) είτε στο τότε UEFA Cup (συνέχισε η Werder Bremen, στο 18.00 για να πάρει τη νεοσύστατη διοργάνωση). Επομένως η εμπειρία της είναι δεδομένη, αν όχι για να φτάσει μέχρι το φινάλε, σίγουρα για να περάσει στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οσο για την Kaerjeng; Καλύτερα να αρχίσει από τώρα να ασχολείται με τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου. Το συγκρότημα του Claude Heinz θα προσπαθήσει απλά να φτάσει σε μια τιμητική νίκη (στο 12.00 οι Λουξεμβούργιοι), αλλά για να περάσει στον επόμενο γύρο και να αντιμετωπίσει την FK Petrovac από το Μαυροβούνιο, ούτε λόγος να γίνεται.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Josy Barthel θα είναι ο Λευκορώσος Vital Sevastsyanik.

Δεν υπάρχουν σχόλια: