1 Ιουλίου 2009

N. Πατέρας: "Ο ΠΑΟ θα αποκτήσει τσαμπουκά..."

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρας, αναφέρθηκε στο γεγονός πως το προφίλ του νέου Παναθηναϊκού την νέα χρονιά θα έχει "τσαμπουκά" κάτι που έλειπε από πέρσι. Και επίσημα "πράσινος" ο Λέτο, σύμφωνα με τους Αγγλους. Κόπηκαν από συνέχεια οι Κλέιτον, Ιβανσιτς και Λεοντίου.
Για την μεταγραφική συνέχεια του "τριφυλλιού" αλλά και το νέο προφίλ... του "τσαμπουκά" μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και για την Γ.Σ. αλλά και την συνέχεια με δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Πράσινη".

Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" τόνισε

-για την Γενική Συνέλευση:
"Όλα πήγαν καλά και την ερχόμενη Τρίτη θα κάνουμε διοικητικό συμβούλιο. Εκεί πια θα συγκροτηθούμε σε σώμα και θα προχωρήσουμε βάσει του σχεδιασμού που έχουμε κάνει."

- για τις νέες προσθήκες και το επίπεδο της ομάδας;
"Φυσικά. Όλες οι μεταγραφές που κάναμε είναι μεταγραφές ουσίας. Όλοι οι παίκτες πιστεύω ότι θα προσφέρουν τη νέα χρονιά στον Παναθηναϊκό και πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν τσαμπουκά μέσα στο γήπεδο, ο οποίος νομίζω ότι του έλειπε."

- για το τι να περιμένουμε, πλέον;
"Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής έχουν ζητήσει από εμένα ως πρόεδρο να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή μέχρι να μειώσουμε το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί είτε θα πουληθούν.

Μέχρι να γίνει αυτό έχουμε μπροστά μας πάνω από 50 μέρες για να δούμε πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποφασίσουμε τι άλλη μεταγραφή θα κάνουμε. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα του προπονητή να αποκτηθεί παίκτης σε οποιαδήποτε θέση αν πρώτα δεν μειωθεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Οπότε θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα φύγουν παίκτες, ποιοι θα φύγουν, ποιες θέσεις θα αδειάσουν, για να δούμε πλέον αν θα κάνουμε κάποιες έξτρα μεταγραφικές κινήσεις."

"Κόπηκαν" τέσσερις από Τεν Κάτε

Την "πόρτα" της εξόδου άνοιξε την Δευτέρα, ο Γιάννης Γκούμας αφού όπως ήταν γνωστό ο Χενκ Τεν Κάτε μέσα στην εβδομάδα θα έκανε το ξεκαθάρισμα του ρόστερ ταυτόχρονα με το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στην Παιανία, προκειμένου να έχει όσους χρείαζεται στην Ελβετία.

Ο Ολλανδός τεχνικός την Τρίτη στην προπόνηση ανακοίνωσε τους παίκτες που δεν θα βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασία που θα γίνει στην Ελβετία και την Αυστρία.

Εκτός προετοιμασίας τέθηκαν οι Κλέιτον, Ίβανσιτς, Ντέιβιντ και Λεοντίου αλλά και οι περσινοί δανεικοί Τζιόλης, Μάλαρτζ, Μόρις, Δημούτσος, Δάρλας και Σιόντης. Απαντες αναμένεται να έχουν συνάντηση στις 12:00 με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου για να ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: