26 Ιουλίου 2009

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Επιμένει για "μεγάλο deal" ο Θανόπουλος...

Τα μεταγραφικά, οι δηλώσεις Θανόπουλου για τα διοικητικά της Ενωσης, αλλά και η πρόκριση της εθνικής μπάσκετ των Νέων Ανδρών στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Ρόδο απασχολούν, μεταξύ άλλων, τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Αναλυτικά:
""ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΜΠΙΝΑ"" είναι το κεντρικό θέμα της "GOAL NEWS" και συνεχίζει: "Η "Gazzetta dello Sport" παρουσιάζει σχεδόν "τελειωμένη" τη μεταγραφή του επιθετικού της Ίντερ στον Ολυμπιακό". Σε άλλα θέματα: "Χρυσή γενιά! Αυτοί δεν είναι νέοι, αλλά άντρες με τα όλα τους" (αναφορά στην εθνική μπάσκετ των νέων ανδρών), ""Θα γίνει μεγαλύτερη". Ο Νίκος Θανόπουλος αποκάλυψε πως ο νέος επενδυτής (που είναι όμιλος επιχειρηματιών) θα αλλάξει το στάτους της ΑΕΚ".



"ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ!" είναι το κεντρικό θέμα στη "SPORTDAY" και συνεχίζει: "Ο Νίκος Θανόπουλος, αναφερόμενος στους νέους επενδυτές, δήλωσε ότι "έρχεται στην ΑΕΚ κάτι πολύ μεγάλο και πολύ σοβαρό"". Σε άλλα θέματα: "Ομπίνα! Η "Γκαζέτα" έγραψε ότι ο Βίκτορ Ομπίνα προτιμά τον Ολυμπιακό από τη Νάπολι", ""Δεν τους φοβόμαστε"" (αναφορά σε δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Ολυμπιακό).
"ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!" είναι το κεντρικό θέμα στην "ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και συνεχίζει: "Μπόμπο, ο ιδανικός... Ο Βραζιλιάνος είναι το... ιδανικό κομμάτι στο αγωνιστικό παζλ που φτιάχνει ο Κετσπάγια. Τι αναφέρει η σύγκριση με τους Εντού και Ομπίνα που έκανε η "Εξέδρα" με τη βοήθεια των ρεπόρτερ Μπεσίκτας, Μπέτις και Ίντερ" (αναφορά στον Ολυμπιακό). Σε άλλα θέματα: "Αέρας 5,5 εκατ. Ο Νίκος Θανόπουλος επιβεβαίωσε χθες τις επαφές με τους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στην ΑΕΚ για το 21% και για να την κάνουν μεγαλύτερη και η "Εξέδρα" αποκαλύπτει πόσα χρήματα περισσεύουν σε πρώτη φάση, αλλά και ποιες επιλογές έχει η διοίκηση για να τα χρησιμοποιήσει", "Ο δικός τους Χενκ! Η προσπάθεια του Ολλανδού να γείρει υπέρ του το κλίμα στα αποδυτήρια" (αναφορά στον Παναθηναϊκό), "Ψυχάρες για χρυσό! Η έκρηξη της εθνικής Νέων Ανδρών από το 25΄ και μετά έφερε την ανατροπή και τη νίκη επί των σκληροτράχηλων Ισπανών στη Ρόδο με 87-76".



"ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ" είναι το κεντρικό θέμα στη "DERBY NEWS" και συνεχίζει: "Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να τελειώσει τη Σπάρτα μέσα στο σπίτι της." Σε άλλα θέματα: "Κλειδί ο Σιμάο. Ο 21χρονος άσος του τριφυλλιού θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Βάτσεκ, ο οποίος κάνει όλο το παιχνίδι των Τσέχων".
"ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" είναι το κεντρικό θέμα στον "ΦΙΛΑΘΛΟ" και συνεχίζει: "... Να κρατάει ο κόσμος της ΑΕΚ για τις μαραθώνιες συζητήσεις με τους επίδοξους επενδυτές". Σε άλλα θέματα: "Νοκ άουτ ο Μουν σε ΠΑΟ για τη Σπάρτα με κάκωση ποδοκνημικής", "Νέο πρόβλημα σε Ολυμπιακό. Λοίμωξη αναπνευστικού ο Λεντέσμα και είναι αμφίβολος για Σλόβαν".
"ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ" είναι το κεντρικό θέμα στο "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και συνεχίζει: "Αμέσως μετά το νέο ραντεβού Κόκκαλη-Μαρινάκη. Από βδομάδα αρχίζει η ολοκλήρωση των μεταγραφικών στόχων του Θρύλου" (αναφορά στον Ολυμπιακό). Σε άλλα θέματα: "Επική ανατροπή. 87-76 η Ελλάδα την Ισπανία", "Ελληνικός θρίαμβος. Στην 8άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο προκρίθηκε η εθνική μας ομάδα των γυναικών, κερδίζοντας μέσα στη Ρώμη την Ιταλία με 10-9".



"ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!" είναι το κεντρικό θέμα στη "SCORE LIVE" και συνεχίζει: "Ο Θανόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους (μέχρι να ολοκληρωθεί το deal), έθεσε το θέμα στη σωστή του βάση και έστειλε αισιόδοξο μήνυμα". Σε άλλα θέματα: "Ψάχνει παίκτη με το στιλ του Βάγκνερ" (αναφορά στην ΑΕΚ), "Μπλάνκο: Συνέντευξη καρδιάς. "Είμαι ήσυχος με το συμβόλαιό μου". Νίκες με ΟΣΦΠ και με όλους".
"ΟΜΠΙΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΙΝΤΕΡ!" είναι το κεντρικό θέμα στον "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ" και εξηγεί στη συνέχεια: "Οι Ιταλοί αποκαλύπτουν επαφές για τον διεθνή Νιγηριανό!" (αναφορά στον Ολυμπιακό). Σε άλλα θέματα: "Μάγκικη ανατροπή! Η Νέων στον τελικό, 87-76 την Ισπανία", "Χαμόγελα από Γιαννάκη για Σλούκα και Γιαννόπουλο. Σούπερ τα "μωρά" του Ολυμπιακού" (αναφορά στους διεθνείς με τη Νέων ανδρών άσους).
"ΧΡΥΣΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ" είναι το κεντρικό θέμα στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" και συνεχίζει: "Στα 100 εκατομμύρια ευρώ φτάνει η αξία του πράσινου ρόστερ. Ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα ο Παναθηναϊκός, με διαφορά η ακριβότερη ελληνική ομάδα όλων των εποχών!". Σε άλλα θέματα: "Με Γαλλία στον τελικό οι Νέοι. Έλιωσαν στο δεύτερο ημίχρονο την Ισπανία (87-76) στον χθεσινό ημιτελικό και πάνε φουλ για το πρώτο σκαλί του βάθρου", "Ζαγκούμνι για δύο χρόνια. Ο Πολωνός πασαδόρος έκλεισε χθες στον Παναθηναϊκό. Σειρά παίρνει ο Σμαραγδής".
"ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ" είναι το κεντρικό θέμα στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και συνεχίζει: "Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε αισιόδοξα συγκρατημένος. Επιβεβαίωσε απόλυτα την "ΩΡΑ", ότι είναι ομάδα επιχειρηματιών, και άφησε να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ γίνεται αυτοκρατορία". Σε άλλα θέματα: "Σήκωσέ το Ελλαδάρα! Τα ελληνόπουλα "πάτησαν" τους προκλητικούς Ισπανούς, κερδίζοντας με 87-76. Σήμερα στον τελικό (20:00, ΕΤ1) αντιμετωπίζουν τη Γαλλία", "Φόρμουλα Ένα: Στην εντατική ο Μάσα. Σοβαρή, αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Ουγγαρία".








Δεν υπάρχουν σχόλια: