15 Ιουλίου 2009

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού...


Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, κυρίως λόγω των χιλιομέτρων οδικώς, έφτασε περίπου στις 10 το βράδυ, η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κιτζιμπίχελ. Την Τετάρτη (19:00) το πρώτο φιλικό αλλά και η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Την Πέμπτη ο Ματίας Μπιέρσμιρ γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες. Την Πέμπτη 23 Ιουλίου τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του αλλά και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην Λεωφόρο σε μια πρωτοποριακή κίνηση.

Πρώτα ο Ζιλμπέρτο, μετά ο Μπιέρσμιρ

Με αρκετές ώρες ταλαιπωρία και πολλά χιλιόμετρα η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε περίπου στις 10 το βράδυ της Τρίτης, στο Κιτζιμπίχελ, εκεί που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και κυριότερο σκέλος της προετοιμασίας με την διεξαγωγή τριών φιλικών.

Πρεμιέρα, λοιπόν στο "τριφύλλι" την Τετάρτη με το πρώτο φιλικό το απόγευμα (19:00) και ενώ το πρωί ο Χενκ Τεν Κάτε θα έχει την ευκαιρία να προπονήσει τους ποδοσφαιριστές του. Την ίδια μέρα, ο Ολλανδός θα προσθέσει ένα ακόμα "παζλ" στην ομάδα του με την άφιξη εκεί του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Την επομένη, ο 55χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα περιμένει και τον Ματίας Μπιέρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός που έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα με τον εκπροσωπό του κ. Νταλίν είχε τετ α τετ με τον Κώστα Αντωνίου, πριν ο διευθυντής ποδοσφαίρου αποχωρήσει μαζί με την αποστολή για το Μόναχο.

Εκεί που την "πράσινη" αποστολή εκτός από το πούλμαν της και τον κύριο Δήμο, την περίμεναν και 10 οπαδοί της ομάδας και κάτοικοι Γερμανίας.

Τέλος, σε ότι αφορά τον νεοαποκτηθέντα αμυντικό, θα εξεταστεί την Τετάρτη το πρωί από τον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτης Κουλουμέντας που έμεινε στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί έτσι και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του, με την ανακοίνωση από το επίσημο σάιτ, με τον 23χρονο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του παράλληλα για να πάει την επομένη στην Αυστρία.

Παρουσιάζεται και η φανέλα και η νέα ομάδα

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση των τελευταίων ετών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει αρχικά τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Παναθηναϊκού, που θα φοράει η ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την περίοδο 2009-10 ενώ λίγες ώρες αργότερα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με "ελεύθερη είσοδο".

Όπως γνωστοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της σε συνεργασία με την Adidas Hellas θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στις 23 Ιουλίου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαϊδης" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι δύο ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

-για την παρουσίαση της φανέλας:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η adidas hellas παρουσιάζουν τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού. Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2009-10 θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν από κοινού η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η adidas hellas, την Πέμπτη, 23 Ιουλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας".

-για την παρουσίαση της ομάδας:
"Την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα αστέρια της ομάδας του Παναθηναϊκού, νέα και παλιά, θα έχουν οι φίλαθλοί μας την προσεχή Πέμπτη, 23 Ιουλίου στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2009-10.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 19:30 για τους φιλάθλους, τους οποίους θα περιμένουν μια σειρά από εκπλήξεις. Η εκδήλωση, η οποία θα διοργανωθεί σε συνεργασία με την adidas hellas, επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού της ΠΑΕ, θα ολοκληρωθεί με οικογενειακό διπλό, στο οποίο οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιζόμενους για πρώτη φορά από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με τις νέες τους εμφανίσεις.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα και λόγω της εκδήλωσης, τα σημεία διάθεσης καρτών διαρκείας στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας θα λειτουργήσουν κατ' εξαίρεση μέχρι τις 17:00
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: