22 Ιουλίου 2009

Το βίντεο της εμπλοκής του Στίβεν Τζέραρντ σε καβγά!

Ενώπιον του δικαστηρίου του Λίβερπουλ απολογείται από τη Δευτέρα ο Στίβεν Τζέραρντ για την εμπλοκή του σε καβγά στις 29 Δεκεμβρίου 2008 σε πολυσύχναστο night club του Μέρσεϊσαιντ. Την Τετάρτη (22/07) ο τηλεοπτικός σταθμός CCTV έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που δείχνει όλη τη σκηνή της συμπλοκής στο κλαμπ.
Ο Τζέραρντ είχε πάει στο κλαμπ μαζί με έξι φίλους του μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Λίβερπουλ με 5-1 επί της Νιουκάστλ. Ο αρχηγός των "κόκκινων" εμφανίζεται ευδιάθετος, πίνει το ποτό του, χορεύει και τίποτα δεν προμηνύει την άσχημη εξέλιξη της βραδιάς.



Κάποια στιγμή ο Αγγλος ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Μάρκους Μακ Γκι το χειριστήριο του CD player. Η άρνηση του Μακ Γκι δεν άφησε ικανοποιημένο τον Τζέραρντ η διάθεση του οποίου άλλαξε αυτομάτως. Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο άντρες βρίσκονταν πρόσωπο με πρόσωπο και δεν άργησε να έρθει η στιγμή που ήρθαν στα χέρια.

"Δεν είναι πολλοί εκείνοι που θα αρνούνταν το οτιδήποτε στον Τζέραρντ, όχι μόνο στο Μέρσεϊσαιντ αλλά παντού. Ο κύριος Μακ Γκι το έκανε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άρνησή του αιφνιδίασε τον Στίβεν Τζέραρντ. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα ο Τζέραρντ βημάτιζε νευρικά μέσα στο μαγαζί προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί", ανέφερε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Ντέιβιντ Τέρνερ.

Μετά από λίγα λεπτά ο Τζέραρντ με επιθετικό ύφος απευθύνθηκε στον Μακ Γκι λέγοντάς του, "ποιος νομίζεις ότι είσαι; ". Ο Μακ Γκι σηκώθηκε όρθιος και άρχισε η "κοκορομαχία". Ενας από τους φίλους του Τζέραρντ φαίνεται να σπρώχνει τον Μακ Γκι και τον χτυπάει με τον αγκώνα. Ο Τζέραρντ φαίνεται να χτυπά με "uppercut" τον Μακ Γκι.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ στην απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Το λόγο, πλέον, έχει το δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: