27 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Α’ Σουηδίας: Για τη δεύτερη νίκη η Έργκριτε.

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική στην Α’ Σουηδίας. Υπενθυμίζουμε πως συγκριτικά με την προηγούμενη αγωνιστική υπάρχει αντιστροφή της έδρας. Η Έργκριτε πήρε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ από τις ομάδες κορυφής, σήμερα αγωνίζεται μόνο η Αΐκ.

ΑΪΚ-ΓΚΑΪΣ
Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Η Γκάις βρέθηκε μπροστά με 2-0 από νωρίς (37’, 39’) με την Αΐκ να ισοφαρίζει με γκολ στο 40’ και 77’.
Η Αΐκ παραμένει, πάντως, σχετικά κοντά στην κορυφή, ενώ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (2-2-0). Το προηγούμενο παιχνίδι της ήταν μόλις το 3ο over σε 15 αγωνιστικές! Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Ορτίθ, ενώ αμφίβολοι είναι ο βασικός μέσος Ετζκάν και ο βασικός αμυντικός Μάρκους Γιόνσον. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Γιόνσον.
Η Γκάις παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού και χωρίς νίκη από τις 19 Απριλίου και για δέκα σερί αγωνιστικές (0-6-5). Τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Λισέν (3 Γ), ενώ εξέτισαν οι βασικοί μέσοι Λίνστρεμ (3 Γ) και Μόρτενσον.

ΕΡΓΚΡΙΤΕ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Η Έργκριτε πήρε την προηγούμενη αγωνιστική την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 0-1 της Χάμαρμπι, με το γκολ του Άλμπακ στο 2’.
Η νίκη αυτή της Έργκριτε ήταν η πρώτη μετά από 14 αγωνιστικές (1-3-11), ενώ αυτοί ήταν και οι πρώτοι βαθμοί μακριά από το γήπεδό της. Απέχει, πάντως, ακόμα 9 βαθμούς από μια θέση σωτηρίας. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.
Η Χάμαρμπι βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού και προέρχεται από δύο σερί ήττες, με το κλίμα στην ομάδα να μην είναι ιδιαίτερα καλό. Τιμωρημένος είναι ο επιθετικός Πολς (1 Γ) και αμφίβολοι ο μέσος Σέμα και ο αμυντικός Γιόχανσον.

ΧΑΚΕΝ-ΕΡΕΜΠΡΟ
Εκτός έδρας νίκη με 1-3 πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάκεν, επικρατώντας σχετικά εύκολα της Έρεμπρο.
Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τη Χάκεν, ενώ παραμένει και αήττητη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (2-2-0). Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός αμυντικός Λιντ.
Η Έρεμπρο πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και γνώρισε την πρώτη της ήττα, έπειτα από εφτά σερί αήττητα παιχνίδια (3-4-0). Δεν υπάρχουν αξιόλογα προβλήματα απουσιών.

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΜΑΛΜΕ
Σε παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, Χάλμσταντ και Μάλμε αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0. Έτσι αμφότερες οι ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη για εφτά σερί αγωνιστικές, από τις 10 Μαΐου.
Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ισοπαλία και το έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-5-2) για τη Χάλμσταντ, που παρέμεινε έτσι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Στα αρνητικά και το ότι έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα εφτά τελευταία της παιχνίδια. Αμφίβολοι παραμένουν ο βασικός επιθετικός Ανσέλμο (2 Γ) και ο βασικός μέσος Γιέρντλερ.
Χαμηλά στη βαθμολογία παρέμεινε και η Μάλμε, με απολογισμό 0-4-3 στα τελευταία εφτά, ενώ το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός μέσος Μολίνς (2 Γ), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα απουσιών.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: