1 Ιουλίου 2009

Ο Λούσιο φεύγει αφού η Μπάγερν δεν τον χρειάζεται

Έτοιμος να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου δηλώνει ο Λούσιο, καθώς δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός των Βαυαρών, Λουίς Φαν Γκάαλ, δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Με δηλώσεις του που δημοσιεύονται την Τετάρτη στην «tz», ο Βραζιλιάνος διεθνής τονίζει ότι του προκαλούν λύπη οι αναφορές ότι η Μπάγερν δεν τον χρειάζεται.

«Για αυτό έχει νόημα μια αλλαγή, εάν υπάρχει μια καλή πρόταση» συμπληρώνει ο 31χρονος αμυντικός, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στη «πρώτη» της γερμανικής ομάδας την Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Βραζιλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Η συμμετοχή του με τη «σελεσάο» στη διοργάνωση είχε ως αποτέλεσμα να πάρει άδεια έως τις 16 Ιουλίου, όπως και ο Λούκα Τόνι, που αγωνίστηκε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την Ιταλία.

Το συμβόλαιο του Λούσιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προετοιμασία της Μπάγερν Μονάχου στις 16 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, περίπου 1.500 θεατές παρακολούθησαν την πρώτη προπόνηση των Βαυαρών για τη νέα περίοδο, στην οποία υπήρχαν και έξι νέα πρόσωπα, οι Μάριο Γκόμεζ, Ανατόλι Τίμοσουκ, Ίβιτσα Όλιτς, Ντάνιελ Πράνιτς, Έντσον Μπράαφχαϊντ και Αλεξάντερ Μπαουμγιόχαν, ενώ ο Αντρέας Γκέρλιτς επέστρεψε από το δανεισμό του στην Καρλσρούη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: