18 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Βραζιλία: Πρόσληψη προπονητή στην Παλμέιρας


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Με Ζορζίνιο στο τιμόνι συνεχίζει στις νίκες η «Βερντάο» που πέρασε και από το Μαρακανά επικρατώντας δίκαια της Φλαμένγκο με 2-1 και η διοίκηση προχώρησε στην αναμενόμενη μονιμοποίηση του μέχρι πρότινος υπηρεσιακού προπονητή.

«Η ομάδα παίζει το ποδόσφαιρο που φαντάζομαι. Με ταχύτητα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σίγουρα ανεβαίνουμε σε κάθε ματς αλλά δεν έχει νόημα να κάνουμε όνειρα. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο ματς» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζορζίνιο ως πρώτου προπονητή.

Επιστρέφει ο στράικερ Ομπίνα (7/5) που δεν έπαιξε λόγω όρου συμβολαίου με τη Φλαμένγκο όπως και ο επιθετικός Ουίλιανς (6/2) που εξέτισε και μάχεται με τον Ορτιγκόσα (10/2) για μια θέση στην επίθεση. Εκτός συνεχίζει για ακόμα ένα ματς ο μεσοεπιθετικός Μαρκίνιος (3/0) που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Δεν τα κατάφερε ο τραυματίας αμυντικός χαφ Σόουζα (7/0) και μένει εκτός.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μάρκος – Ουέντελ, Μαουρίσιο Ράμος, Ντανίλο, Πάμπλο Αρμέρο - Πιέρι, Εντμίλσον, Κλέιτον Σαβιέρ, Ντιέγκο Σόουζα – Ομπίνα, Ορτιγκόσα (Ουίλιανς).


ΣΑΝΤΟ ΑΝΤΡΕ: Συνεχίζει τις εκπλήξεις η «Ραμαλιάο» που δεν αστειεύεται. Η Σάντο Αντρέ νίκησε (1-0) έστω και με αυτογκόλ τη φιλοξενούμενη Ατλ. Παραναένσε και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Κακή όπως και η αντίπαλός της στο πρώτο μέρος. Βελτιωμένη και αποφασιστική στο δεύτερο πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Μοναδικό ως τώρα πρόβλημα για τον προπονητή Σέρζιο Γκέντες η απουσία του βασικού αμυντικού χαφ Ρικάρντο Κονσεϊσάο (11/1) που συμπλήρωσε κάρτες. Καλά νέα από τον βασικό αμυντικό Σεζίνια (9/0) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκινά κανονικά.

Αήττητη στα τρία τελευταία ματς, με δύο νίκες και μία ισοπαλία η Σάντο Αντρέ είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σέρζιο Γκέντες μπορεί να έχει ως στόχο την παραμονή αλλά κρυφά όλοι κοιτάζουν ακόμα πιο ψηλά και τα ως τώρα αποτελέσματα τους δικαιώνουν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Νενέκα – Σισίνιο, Μαρσέλ, Σεζίνια, Γκουστάβο Νέρι – Φερνάντο, Ντιονίζιο, Μαρσελίνιο Καριόκα, Ελβις – Αντόνιο Φλάβιο, Νούνες.


ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΓΚΟΪΑΣ

*** Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στο Κύπελλο. Στο «Μαρακανά» 1-1 και στο «Σέρα Ντόουράντα» 2-2.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Ποδαρικό με το αριστερό για τον νέο τεχνικό Βινίσιους Εουτρόπιο. Σε ένα επεισοδιακό ματς με δύο αποβολές για κάθε ομάδα η Φλουμινένσε γνώρισε την ήττα με 4-2 από τη γηπεδούχο Ιντερ. Η Φλου ήταν καλή μόνο στο δεύτερο μέρος όταν και ισοφάρισε σε 2-2 αλλά δεν άντεξε και παραδόθηκε στην πίεση των «Κολοράντος».

Εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο βασικός στόπερ Εντικάρλος (10/0). Εκτός αποστολής ο βασικός στράικερ Φρεντ (9/4) αλλά και ο αμυντικός μέσος Ντιγκίνιο (6/0) που αποβλήθηκαν. Τη θέση του σταρ – επιθετικού θα πάρει ο νεαρός Κιέζα (1/0) ενω στα αμυντικά χαφ θα αγωνιστεί ο αξιόπιστος Κάρλος Εντουάρντο (5/0). Εξω και ο δεξιός μπακ Μαριάνο (6/1) που πιάστηκε στο αντιντόπινγκ για ουσία που βρέθηκε σε φάρμακο που πήρε για τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να βγει η απόφαση.

«Πρέπει να προσέξουμε την αντίπαλό μας. Η Γκοϊάς αμύνεται πολύ καλά και είναι πάντα επικίνδυνη στα εκτός έδρας ματς. Εμείς από την πλευρά μας θα βγούμε να ψάξουμε την νίκη με υπομονή και βάσει αυτών που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες» ήταν τα λόγια του κόουτς Εουτρόπιο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρικάρντο Μπέρνα – Ρούι, Εντικάρλος, Λουίς Αλμπέρτο, Ζοάο Πάουλο – Μαρκίνιο, Κάρλος Εντουάρντο, Ουέλινγκτον Μοντέιρο, Νταρίο Κόνκα – Λεάντρο Αμαράλ, Κιέζα.

ΓΚΟΪΑΣ: Το σύνδρομο των κακών εντός έδρας εμφανίσεων επέστρεψε για τους «εσμεραλντίνους». Η Γκοϊάς ηττήθηκε από την Αβαΐ με 2-0 μέσα στο σπίτι της ύστερα από απαθή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Οι φήμες θέλουν τον προπονητή Ελιο ντος Ανζος να βρίσκεται υπό πίεση και ενδεχόμενη ήττα να φέρει εξελίξεις.

Με την εθνική νέων βρίσκεται ο πολύ καλός νεαρός μπακ Ραφαέλ Τολόι (8/2). Αθωώθηκε στον αθλητικό δικαστή και αγωνίζεται κανονικά ο βασικός δεξιός χαφ Βίτορ (5/0). Ετοιμοπόλεμος ο βασικός στράικερ Ιάρλεϊ (9/3) ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.


«Είναι μια μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Είμαι πλέον ένα με την ομάδα. Ολη μου την καριέρα εδώ χρωστάω πολλά στους ανθρώπους της ομάδας. Είναι ένα όνειρο να παίζω σε μια τόσο σημαντική μέρα στο Μαρακανά» είπε ο ο γκολέιρο Αρλεϊ που συμπληρώνει 600 παιχνίδια σε 10 χρόνια με τη φανέλα της Γκοϊάς.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Αρλεϊ – Ερνάντο, Λεάντρο Εουζέμπιο, Βαλμίρ Λούκας – Βίτορ, Αμαράλ, Ραμαλιάο, Φελίπε Μενέζες, Ζούλιο Σέζαρ – Φελίπε, Ιάρλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: