11 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Β' Νορβηγίας: ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ

ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ: Για 5η συνεχόμενη αγωνιστική έδειξε πως δεν είναι στα καλύτερά της χάνοντας με 4-2 στην έδρα της Τρομσντάλεν. Η άμυνά της τα έχει χάσει στα τελευταία 7 ματς, όπου έχει δεχθεί τα 12 από τα 18 γκολ παθητικό (1,7 γκολ παθητικό ανά παιχνίδι). Γενικότερα έχει χάσει τελευταία το ρυθμό της και κυρίως την αμυντική σταθερότητα που τη διατηρούσε ψηλά τις πρώτες αγωνιστικές.

Στο κύπελλο αποκλείστηκε με το αξιοπρεπές 3-1 από τη Βαλερένγκα. Από την 1η Αυγούστου θα είναι παίκτης της ο φορ από τη Βενεζουέλα Ντε Ορνέλας που αγωνίζοταν μέχρι το 2007 στην Οντ και μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το επίπεδο.

Παραμένει εκτός δράσης ο υπολογίσιμος αμυντικός μέσος Γκράναας (7/0).

Ο αμυντικός Ρεϊνόσο από το Εκουαδόρ λέει: «Είναι ένας αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε και όχι να φοβηθούμε. Χρειαζόμαστε να ξαναβρούμε την αμυντική σταθερότητα που είχαμε νωρίτερα στη σεζόν». Ο παίκτης – προπονητής Βέγκαρντ Χάνσεν πιστεύει από την πλευρά του: «Δεν προσέξαμε την άμυνα τελευταία, πρέπει να επικεντρωθούμε ξανά στον αμυντικό τομέα».

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ: Την πέμπτη ήττα της στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές υπέστη με το άδικο 1-0 από τη Χόνεφος μέσα στο Γκιέμσελουντ Στάντιον. Είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια αλλά δεν ήρθε το γκολ και την πάτησε από μια μέτρια αντίπαλο στο 66΄. Πάντως έδειξε θετικά στοιχεία.

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μείωση πιθανοτήτων ανόδου. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε τη δουλειά» σχολίασε ο στόπερ Στρέμνες. Τουλάχιστον βρέθηκε η λύση για τα οικονομικά της και απέφυγε τη χρεοκοπία. Υπέγραψε δε και ο 23χρονος μέσος και αρχηγός της εθνικής Τανζανίας Χένρι Τζόσεφ που ήρθε χωρίς να πληρώσει κάτι ο σύλλογος.

Μετά τον αγώνα οι παίκτες θα πάρουν άδεια 10 ημερών και οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πάλι στις 20 Ιουλίου. Οπότε είναι απαραίτητο να κλείσει αυτό το διάστημα με νίκη. «Είδα τη Μιοντάλεν στον αγώνα κυπέλλου με τη Βαλερένγκα και ήταν φανερό πως έχουν πρόβλημα τελευταία αφού δέχονται πολλά και εύκολα γκολ» λέει ο φορ Σίλινγκ Ολσεν.

Ο βοηθός Εϊντε λέει: «Αν έχουμε το νεύρο που είχαμε με τη Χόνεφος και είμαστε αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις, θα μας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Εχουμε δει πολλές φορές τη Μιοντάλεν και πιστεύουμε πως μας ταιριάζει πολύ σαν ομάδỨ.

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: