9 Ιουλίου 2009

Γκάμπριελ: "Να σκεπτόμαστε ως νικητές"

Το πνεύμα του νικητή είναι αυτό που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γκάμπριελ και τα όσα δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ιβερντόν. Ο βραζιλιάνος μέσος τόνισε επίσης οτι "θα προσπαθώ κάθε φορά να παίζω όσο καλύτερα μπορώ", ενώ σημείωσε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάμπριελ:

Κάνεις την πρώτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό καθώς η μεταγραφή σου έγινε μετά. Νοιώθεις ότι αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να παίξεις ακόμα καλύτερα την νέα περίοδο;

- Ναι σίγουρα. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να δουλέψω σκληρά με την υπόλοιπη ομάδα από την αρχή και να αισθάνομαι καλύτερα σε όλη την χρονιά

Ηρθες ως δεξιό μπακ και έπαιξες στη μεσαία γραμμή. Θεωρείς ότι αυτή η θέση σου πάει καλύτερα;

- Προτιμώ πράγματι να παίζω σε αυτή την θέση. Νιώθω πολύ καλά σε αυτή την θέση και έχω εξοικειωθεί με τον ρόλο μου στη μεσαία γραμμή.

Φέτος έκανες διακοπές, είσαι πιο φρέσκος. Μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να περιμένουν να δουν ένα καλύτερο Γκάμπριελ;

- Ο κόσμος πάντα περιμένει να δει ένα καλύτερο παίκτη. Θα προσπαθώ κάθε φορά να παίζω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Πάντα η σκέψη μου ήταν "δούλεψε σκληρά και βοήθα την ομάδα.

Η γνώμη σου για τους νέους παίκτες;

- Είναι όλοι τους πολύ καλοί και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι όλοι σπουδαίοι.
Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα;

- Το πιστεύω πολύ. Πρέπει να προσέξουμε να μην χάνουμε βαθμούς με τις μικρές ομάδες όπως έγινε πέρσι. Πρέπει να σκεπτόμαστε ως νικητές σε κάθε παιχνίδι.
Φοβάσαι κάποιο αντίπαλο;

- Οχι κανένα. Έχουμε δύναμη και πρέπει να την αξιοποιήσουμε, δουλεύοντας σκληρά και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.
Θα ήθελες να ξαναζήσεις τις περσινές στιγμές στο Champions League;

-Eχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια στα προκριματικά, πιο δύσκολα από πέρσι αλλά πρέπει να τα νικήσουμε και να παίξουμε ξανά στο Champions League.
Θεωρείς ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει τον ίδιο προπονητή;

- Είναι θετικό αυτό. Ξέρουμε τι ζητά και ξέρει τι να περιμένει από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: