5 Ιουλίου 2009

Κ.Ρονάλντο: Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών!

O Φλορεντίνο Πέρεθ κατά πολλούς έχει ξοδέψει αλόγιστα χρηματικά ποσά, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του άρτι αφιχθέντα, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να το μετανιώσει. Ο πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε πως θα προσπαθήσει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και να κάνει απόσβεση μέχρι και του τελευταίου ευρώ των χρημάτων που δόθηκαν για την αγορά του από την Μάντσεστερ Γιουνάιεντ.

"Θέλω να μπω στο κλαμπ των καλύτερων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών. Ή να γίνω ακόμα ο κορυφαίος στην ιστορία. Θα αποδείξω ότι αξίζω τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να με αποκτήσουν" επισήμανε στην Μarca ο Ρονάλντο και πρόσθεσε ότι : Ο Πέρεθ έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω πραγματοποιήσει το όνειρό μου. Το βράδυ της Δευτέρας θα είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου".

Σχετικά με την έντονη φημολογία και τα καθημερινά βίντεο και άρθρα που αναφέρονται στην εξωγηπεδική του ζωή σημείωσε: "Δεν είμαι όπως με περιγράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και θα το αποδείξω αυτό στο γήπεδο", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: