2 Ιουλίου 2009

Λεονάρντο: "Θέλω μόνο ΑΕΚ..."


Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού δεν δείχνει να ανησυχεί για τη μεταγραφή του στην «Ένωση», η οποία αναγκάστηκε να «παγώσει» την υπόθεσή του για κάποιες ημέρες, λόγω των απαιτήσεων του Γιάννη Κομπότη.

«Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το τι θα γίνει, αλλά αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι θα παίζω στην ΑΕΚ. Ισως συμφωνήσω μαζί της τον Ιανουάριο, ίσως γίνει κάτι τώρα. Ο πρόεδρος θα αποφασίσει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι μόνο η ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για μένα, με θέλει ο προπονητής της και θέλω κι εγώ να συνεχίσω εκεί», ήταν το μήνυμα του 22χρονου παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση του Λεονάρντο, για τον οποίο το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ληφθούν ξεκάθαρες αποφάσεις. Στην ΑΕΚ πίστευαν ότι ο κ. Κομπότης θα είχε μικρότερες απαιτήσεις, αφού έχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο και ζητάει να πληρωθεί καλά.

Η «Ένωση» μπορεί να συμφωνήσει τον Ιανουάριο με τον παίκτη για να έρθει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο φαίνεται ότι πιέζει... διακριτικά τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει φροντίσει να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του. Παρόλα αυτά, ο κ. Κομπότης εμφανίζεται αδιάλλακτος και φέρεται να έχει εξοργιστεί με τη στάση της «Ένωσης».
Τετ-α-τετ Μπάγεβιτς-Ταχτσίδη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται πως θα αναλάβει δράση στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Προχθές ο μάνατζερ του 18χρονου μέσου είχε συνάντηση με τον Νίκο Θανόπουλο και απέρριψε τη νέα πρόταση της ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον «δέσει» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και να μη μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» πιστεύει ότι δεν πρέπει να ανεβάσει περαιτέρω την προσφορά των περίπου 400.000 ευρώ αποδοχών (80.000-90.000-100.000 και 120.000 ευρώ συν μπόνους) για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Ο Μπάγεβιτς θα προσπαθήσει περισσότερο να συμβουλεύσει τον διεθνή με την Νέων άσο, κάτι που αναμένεται να πράξει τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: