9 Ιουλίου 2009

Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, ικανοποιημένος ο Τεν Κάτε

Eπέστρεψε στην Αθήνα από την Ελβετία η αποστολή του Παναθηναϊκού, έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Ιβερντόν. Οι «πράσινοι» γύρισαν για να... ξαναφύγουν, καθώς στις 14/7 αναχωρούν εκ νέου για την Αυστρία, όπου θα δώσουν τρία φιλικά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου στο «Ελ.Βενιζέλος», ο Χενκ Τεν Κάτε αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του στο Ιβερντόν.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην Ελβετία. Είχαμε και νέα παιδιά στην ομάδα που δούλεψαν μαζί μας και έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται. Εχουμε ένα γκρούπ από καλούς παίκτες, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και δουλέψαμε πολύ πάνω στην φυσική κατάσταση.

»Την ερχόμενη εβδομάδα θα ασχοληθούμε κυρίως με το ποδόσφαιρο και την τακτική και είμαστε ικανοποιημένοι με την έως τώρα εξέλιξη].

Όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, απάντησε:

«Το πρώτο παιχνίδι είναι στο τέλος του μήνα, δηλαδή σε τρεις εβδομάδες. Δεν είναι μεγάλο διάστημα αλλά υπάρχει χρόνος.Ο βασικός κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος. Πρέπει σε αυτό το διάστημα να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος αλλά στο τέλος Ιουλίου θα είμαστε».

Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο (11-12/7) θα έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε τους έδωσε ρεπό μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν κανονικά πάντως την Παρασκευή, πλην του Καραγκούνη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: