16 Ιουλίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ: Σκόραρε με το... καλημέρα ο Μπελούτσι!

Ο Φερνάντο Μπελούτσι εντυπωσίασε στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Πόρτο, με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ στην φιλική νίκη με 3-1 επί της Λεϊσόες.





Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σκόραρε στο 20' με κοντινό αριστερό πλασέ, αφού είχε κάνει κοντρόλ με το δεξί, έπειτα από την εξαιρετική μπαλιά του Χουλκ.

Βγήκε άψογα στην "πλάτη" της άμυνας, όπως έκανε και μερικά λεπτά αργότερα, όταν και λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως ο τερματοφύλακας της Λεϊσόες, Ντιέγκο, απέκρουσε την μπάλα έπειτα από την κεφαλιά του, εκ νέου μετά από σέντρα του Χουλκ.

Ο Μπελούτσι αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ φορούσε το Νο.10 στην φανέλα, με τους αριθμούς να είναι από το 1 μέχρι το 11.

Ακόμη δεν είναι γνωστό ποιόν αριθμό θα πάρει, πάντως το 25 το είχε ο Φερνάντο πέρσι και το 10 ο Κριστιάν Ροντρίγκες.

Όσον αφορά στους σκόρερς των υπόλοιπων τερμάτων, ο Ραούλ Μεϊρέλες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 48' και ο Μαριάνο Γκονσάλες στο 88' για τους "δράκους", ενώ είχε μειώσει στο 81' ο Φαϊόλι με πέναλτι για την Λεϊσόες.

Απέκτησε τον Βαλέρι

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό λίγο μετά το ματς, η Πόρτο απέκτησε τον Ντιέγκο Βαλέρι από την Λανούς για έναν χρόνο ως δανεικό και με δικαίωμα αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 23άχρονος Αργεντινός μέσος, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Λούτσο Γκονσάλες, θα φτάσει την Πέμπτη στην Πορτογαλία και θα παρουσιαστεί επίσημα το ερχόμενο Σάββατο.

Εξαιρετική μεταγραφικά ημέρα για τους "δράκους", οι οποίοι την άνοιξαν με τον Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία από την Ρίβερ Πλέιτ και την έκλεισαν με τον Ντιέγκο Βαλέρι από την Λανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: