4 Ιουλίου 2009

«Θέλω Ολυμπιακό» είπε ο Βραζιλιάνος φορ Γκιγιέρμε

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα εμφανίστηκε ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος φορ της Κρουζέιρο Γκιγιέρμε.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» σημείωσε πως «αν συμφωνήσουν οι δύο ομάδες θα έρθω», συμπληρώνοντας μεταξύ άλλων πως «θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό αφού πρόκειται για μία γνωστή και μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμε:

«Ερχομαι και αύριο στον Ολυμπιακό. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή την ομάδα. Εγώ σίγουρα θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό αφού πρόκειται για μία γνωστή και μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

»Ξέρω ότι στην ομάδα παίζει ο Ντιόγο και ο Ντουντού. Ο Ντιόγο έπαιζε στην Πορτουγκέζα. Τον ξέρω από εκεί. Ηταν πολύ καλός. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα στον Ολυμπιακό πως τα πάει αλλά στη Βραζιλία ήταν σπουδαίος.

»Και ο Ντουντού ξέρω ότι είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην Εθνική Βραζιλίας παλιότερα και πριν από μερικά χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα ήθελα πολύ να παίξω.

»Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο. Ειδικά με τον Ντιόγο θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Περιμένω και εγώ ενημέρωση από τον μάνατζερ μου. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο να σου πω.

»Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αν τα βρουν στα χρήματα οι δύο ομάδες θα παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι τόσο απλό. Όλα σήμερα είναι θέμα χρημάτων. Αν συμφωνήσουν οι δύο ομάδες θα έρθω στον Ολυμπιακό».


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: