3 Ιουλίου 2009

Σαράντα εκατομμύρια για το 40% δίνει ο Μαρινάκης

Σε εξαιρετικό κλίμα έγινε την Πέμπτη η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (οι διαδικασίες ξεκινούν στις 15 Ιουλίου).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του Πρόεδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και οι δύο πλευρές συμφώνησαν όπως πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες, ώστε να συζητηθούν περαιτέρω θέματα που σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσφέρει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ για το 40%, με οψιόν αγοράς όλων των μετοχών μετά από 3 χρόνια.

Στις συζητήσεις δεν τέθηκε θέμα «Καραϊσκάκη», κάτι που πρόκειται να γίνει στις επόμενες συζητήσεις μεταξύ των δύο ανδρών.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι Σωκράτης Κομινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ.

Μετά το ραντεβού που είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης το μεσημέρι με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση και με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το απόγευμα στο σπίτι του «ισχυρού» άνδρα των Πειραιωτών στην Κηφισιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ραντεβού ανάμεσα στους δυο άνδρες έγινε μέσα σε καλό κλίμα με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη να δηλώνει θετικός στο να πάρει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ.

Για αυτό το λόγο είπε ότι μπορεί να βάλει 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ και να μπει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Οι Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης μίλησαν και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για την επόμενη μέρα στην ομάδα του Λιμανιού και τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μακάρι να παρει την ομάδα ο Μαρινάκης. Σωκράτη δως του το 100%%%