1 Ιουλίου 2009

15.000 φίλαθλοι στην πρώτη προπόνηση του Άρη!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα επικράτησε στο Κλεάνθης Βικελίδης στη πρώτη προπόνηση του Αρη ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Περισσότεροι από 15.000 φίλοι της ομάδας έσπευσαν στο «σπίτι» τους για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές του Ιομάρ Μαζίνιο.
«Μου θυμίζει το Λα Μπομπονέρα», είπε ο Λεάντρο Γκρασιάν. Χαρακτηριστικό δείγμα του αριθμού των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι το γεγονός ότι μετά από ένα σημείο, η διοίκηση της ΠΑΕ Αρης αναγκάστηκε να δώσει εντολή για να ανοίξει και η Θύρα 1 - στην οποία γίνονται έργα και είχε αποφασιστεί να παραμείνει κλειστή - λόγω του συνωστισμού στις υπόλοιπες κερκίδες!

Οι φίλοι του Αρη έστειλαν τα πρώτα μηνύματα τους στις αφίξεις των νέων ποδοσφαιριστών, μετατρέποντας την αίθουσα αφίξεων του αερολιμένα Θεσσαλονίκη σε... Κλεάνθης Βικελίδης. Στη δε πρώτη προπόνηση, αντέδρασαν σαν να επρόκειτο για επίσημο αγώνα. Η μπάντα του Super 3 έδινε ρυθμό και περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και οι παλιότεροι σάστισαν με την ατμόσφαιρα, τα βεγγαλικά, αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους φίλους του Αρη που έχασαν την ζωή τους το προηγούμενο διάστημα. «Τα λόγια είναι περιττά. Πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μένα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αγάπη του κόσμου. Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε λίγες στεναχώριες την επόμενη χρονιά και στο γήπεδο να υπάρχει τέτοια γιορτή. Οι στόχοι είναι υψηλοί, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Υπάρχει ένας κορμός, ήρθαν νέα παιδιά με ποιότητα και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι», υποστήριξε ο Μιχάλης Σηφάκης.

Από τα λόγια των πρωταγωνιστών κατέστη σαφές ότι η ερχόμενη αγωνιστική περίοδος περιλαμβάνει μεγαλύτερες προσδοκίες και κατ' επέκταση περισσότερες ευθύνες. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εμπιστοσύνη του για μένα και το τεχνικό επιτελείο. Χωρίς αμφιβολία είναι κάτι το εκπληκτικό να βλέπεις στη πρώτη σου προπόνηση ένα γεμάτο γήπεδο. Μακάρι μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αυτοθυσία να έχουμε μια καλή χρονιά, να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ και με την βοήθεια του Θεού να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», υποστήριξε ο Ιομάρ Μαζίνιο που είδε με ικανοποίηση να αποθεώνεται και ο Ρονάλντο Γκιάρο. Ο Βραζιλιάνος προπονητής ρωτήθηκε για το επίπεδο των μεταγραφών, τονίζοντας ότι «είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις κινήσεις που κάναμε. Ποδοσφαιριστές αξίας και μεγάλης ποιότητας που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, ήρθαν στην ομάδα και περιμένω πολλά απ' όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: