20 Ιουλίου 2009

Βελτιώμενος ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0 με γκολ του Σισέ...


Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, σε ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Γκλάντμπαχ, σε φιλικό αγώνα, έχοντας ως σκόρερ τον Τζιμπρίλ Σισέ, που πάλεψε πολύ και άξιζε ένα τέρμα. Σειρά παίρνει το επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League, κόντρα στη Σπάρτα Πράγας.
Μπορεί να φάνηκε καλύτερος από τα προηγούμενα φιλικά του, όμως ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε ξανά, μη μπορώντας να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Ο Σισέ ήταν πραγματικός ογκόλιθος, προσπάθησε πολύ για ένα γκολ και τα κατάφερε στο 75ο λεπτό, μετά από εξαιρετική σέντρα του Μουν.

Το μεγάλο πρόβλημα, παρουσιάστηκε στη μεσαία γραμμή, η οποία δεν μπορούσε να "βγάλει" παιχνίδι μπροστά, με αποτέλεσμα να υπάρχει εκνευρισμός και πολλά λάθη. Βεβαίως, η εικόνα ήταν καλύτερη από τα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας, δείγμα θετικό λίγο πριν τη Σπάρτα Πράγς.

Ο Κώστας Κατσουράνης, όσο αγωνίστηκε, ήταν πολύ καλός, ενώ ο Ζιλμπέρο Σίλβα έπαιξε στο πρώτο του φιλικό για τη νέα σεζόν και φάνηκε ξεκούραστος. Μέτρια εμφάνιση από το Λέτο, που δεν είχε καλή τελική προσπάθεια...

Σπουδαία δουλειά κάτω από τα δοκάρια για τον Τζόρβα, στις δύσκολες φάσεις που έβγαλαν οι Γερμανοί. Ο νεαρός άσος, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς, έχοντας απόλυτη ηρεμία στις κινήσεις του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μουν, Βύντρα, Καντέ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σιμάο(62' Ζιλμπέρτο), Γκαμπριέλ(84' Νίνης), Σαλπιγγίδης(62' Καραγκούνης), Λέτο, Σισέ(80' Πετρόπουλος).

Γκλάντμπαχ
: Χάιμεροτ, Μπρόουερς, Μπομπαντίγια, Μαρξ, Αράνγκο, Ντεμς, Λέβελς, Γιάντσκε, Μπράντλει, Ντάντε, Ματμούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: