5 Ιουνίου 2009

Στην Ιταλία ο Αντωνίου για παίκτες


Ταξιδεύει για το εξωτερικό, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, έτσι ώστε να έρθει σε επαφή με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα. Πρώτος σταθμός η Ιταλία, εκεί όπου έχουν εντοπιστεί αξιόλογες περιπτώσεις. Αποχωρεί ο Βαβζίνιακ, έρχεται ο αμυντικός από το Μάλι, Σαντρίκ Καντέ.
Ο Καντέ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντικαθιστώντας έτσι τον Πολωνό άσο, που τιμωρήθηκε με τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για σκευάσματα που βρέθηκαν στον οργανισμό του.

Όσον αφορά στο ταξίδι του Κώστα Αντωνίου, όπως διευκρινίζεται από την ΠΑΕ, ο Έλληνας παράγοντας, δεν πηγαίνει στο εξωτερικό για να "κλείσει" κάποια υπόθεση, αλλά για να έρθει σε επαφή με μάνατζερ και διοικήσεις ομάδων. Οι επίσημες ανακοινώσεις αργούν λιγάκι ακόμα…

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης φαίνεται πως ταίριαξε με τη Βέρντερ Βρέμης και θα συνεχίσει στη Γερμανία, καθώς η ομάδα του Τόμας Σάαφ, είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα στον Παναθηναϊκό και να κάνει αποκλειστικά δικό της, τον έμπειρο άσο, που έχει κερδίσει με τον αγωνιστικό του τρόπο, τους Κυπελλούχους Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: