6 Ιουνίου 2009

Η Λανούς δίνει τον Σαντ στον ΠΑΟ

Το ενδιαφέρον του Παναθηναίκού για τον Χοσέ Σαντ είναι πραγματικό. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε και ο πρόεδρος της Λανούς στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ο Νίκολας Ρούσο, ωστόσο, τόνισε πως αν η ομάδα του δεν λάβει τα χρήματα που ζητάει, δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λανούς, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε πως «...οι πιθανότητες να πάρει μεταγραφή ο Σαντ είναι 50-50».
Σύμφωνα με τον Ρούσο ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία:
«Ο Παναθηναϊκός, όπως και άλλες ομάδες, ενδιαφέρονται για τον Σαντ. Δεν υπάρχει όμως καμία συμφωνία. Οποιοι θέλουν ας έρθουν να δώσουν τα χρήματα που ζητά η Λανούς για να τον πάρουν».
Πόσα χρήματα, όμως, αξιώνει η Λανούς για τον παίκτη; Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, η Λανούς ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον έμπειρο επιθετικό.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μέχρι στιγμής η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, φαίνεται πως καλοβλέπει την περίπτωση του Παναθηναϊκού.
Εχει βέβαια προτάσεις από Ρουμανία, Ουκρανία και Αραβία με καλύτερα χρήματα, αλλά η προοπτική των «πράσινων» τον ενδιαφέρει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: