12 Ιουνίου 2009

Κλείνει Πουϊγκρενιέ, εξετάζει Ένχελαρ

Μια "ανάσα" μακριά από την απόκτηση του Σεμπάστιαν Πουϊγκρενιέ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.
Οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Ζενίτ και η μεταγραφή του πλέον πρέπει να θεωρείται σίγουρη.
Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τον Γάλλο αμυντικό να μην επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης όμως τελικά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. ο άσος της Ζενίτ θα φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού".
Ραντεβού μεταγραφών

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον Πουιγκρενιέ, αλλά και για τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι Νικόλας Πατέρας, Χενκ τεν Κάτε και Κώστας Αντωνίου στο προκαθορισμένο ραντεβού της Παρασκευής.
Πρώτος στόχος για τους "πράσινους" παραμένει η απόκτηση ενός επιθετικούς μεγάλης κλάσης, με την ενέργειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να εστιάζονται στην περίπτωση του Χούλιο Κρουζ.
Η πρόταση προς τον Αργεντινό φορ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, φτάνει τα 2 εκ. ευρώ και στο "τριφύλλι" εκτιμούν πως ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.
Σενάρια για Ένχελαρ

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου και πιο συγκεκριμένα της εφημερίδας "Bild", κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό της Σάλκε, Ορλάντο Ένχελαρ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νεώτερα για την περίπτωση του Ολλανδού άσου.
Ανακοινώθηκε ο Καντέ

Όσον αφορά τον Καντέ, το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.
Οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 700.000 ευρώ. Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρώην παίκτης της Νις είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "τριφυλλιού":

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Σεντρίκ Καντέ για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τριών ετών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: