14 Ιουνίου 2009

Γερμανικό ενδιαφέρον για τον Μπομπό

Ιδιαίτερα λεπτές είναι οι ισορροπίες αναφορικά με την υπόθεση του Μπόμπο. Την μία μέρα πλησιάζει στον Ολυμπιακό, την άλλη απομακρύνεται, ενώ πλέον φαίνεται να υπάρχει και ισχυρός ανταγωνιστής. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μάριο Μπερκ, υπεύθυνου μεταγραφών στη Μπεσίκτας, γερμανική ομάδα προτίθεται να δαπανήσει 8 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο. Σημαντικό ρόλο όμως στην υπόθεση θα παίξει η συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με την διοίκηση των πρωταθλητών Τουρκίας, παρουσία του Χουάν Φίχερ.

«Το μόνο νέο που έχω για τον Μπόμπο είναι ότι έχουμε δεχθεί μια πολύ καλή πρόταση από γερμανικό σύλλογο. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το όνομα της ομάδας αλλά σας λέω ότι μας προσφέρουν 8 εκατομμύρια ευρώ.

»Οσο για τον Ολυμπιακό επιμένω να λέω ότι κανείς δεν μας έχει πλησιάσει επίσημα. Ο μάνατζερ του μας έχει μεταφέρει ένα ποσό το οποίο όμως δεν μας ικανοποιεί», τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο Μπερκ.

Η ξαφνική γερμανική παρουσία μετατρέπει σε ακόμα πιο κρίσιμη την συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας, Γελντιρίμ Ντεμιρορέν, η οποία αναμένεται να γίνει την Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η τιμή του Μπόμπο, από ότι φαίνεται, δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 7 εκ. ευρώ αλλά το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι όλα βρίσκονται στο χέρι του.

ΕΈχει συμφωνήσει άλλωστε, τόσο με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη που θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των νταμπλούχων.

Το ζητούμενο είναι κατά πόσο προτίθεται να προσφέρει τα 3,5 εκ. ευρώ (τα άλλα μισά θα τα δώσει ο μάνατζερ) για να καλύψει τις απαιτήσεις των Τούρκων. Αν το κάνει, από την στιγμή που έχει σύμμαχό του και τον Φίχερ, τότε η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί. Αν όχι, πάει για άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: