8 Ιουνίου 2009

Υπογράφει σήμερα ο Κακά στη Ρεάλ!

Με επιτυχία πέρασε ο Κακά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον Χούαν Κάρλος Ερνάντεθ. Ο γιατρός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην πόλη Ρεσίφε και, όπως φαίνεται, άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Μίλαν. Στη Βραζιλία μαζί με τον κ. Ερνάντεθ είναι και ένας δικηγόρος, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του παίκτη (Μπόσκο Λέιτε) θα διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «σελεσάο», Δρ. Χοσέ Λουίς Ρούνκο, μιλώντας στην «AS»: «Βρίσκομαι με τον παίκτη και τον κ. Ερνάντεθ στο Ρεσίφε και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύντομα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτό. Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Εάν η μεταγραφή κλείσει μέχρι το βράδυ, τότε ο Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος Ρεάλ Μαδρίτης) και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (πρόεδρος Μίλαν) θα ανακοινώσουν τη συμφωνία των ομάδων τους για τη μετακίνηση του 27χρονου άσου στη «βασίλισσα της Ευρώπης». Ο παίκτης, όμως, θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει το Confederations Cup για να παρουσιαστεί επίσημα από τους Μαδριλένους. Τα ξημερώματα της Τρίτης (στις 05:00 Ελλάδος) έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: