13 Ιουνίου 2009

Ρομπίνιο προτείνει στην Μπάρτσα ο Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να συγκεντρωθεί στη δική της ομάδα και να μην ασχολείται με όσα συμβαίνουν στη Μαδρίτη.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιμένει ότι δεν ανησυχεί για τη Ρεάλ, επισημαίνοντας ότι είναι φυσιολογικό να αποκτά παίκτες και να προσπαθεί να δυναμώσει για να κατακτήσει τίτλους ξανά.

"Αυτοί που έχουν χρήματα και μπορούν να απολαύσουν τέτοιες πολυτέλειες το κάνουν. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Στην Μπαρτσελόνα δεν ανησυχούμε, γιατί είμαστε αυτοί που θα υπερασπιστούμε τους τίτλους μας και είναι φυσιολογικό οι άλλοι να ενισχύονται για να προσπαθήσουν να κερδίσουν", εξήγησε στη "Marca" ο Άλβες.

Ερωτηθείς για τα χρήματα που ξόδεψε η Ρεάλ για την απόκτηση των Ρονάλντο και Κακά, ο Άλβες αστειεύτηκε λέγοντας ότι "αυτοί για τους οποίους μιλάμε είναι πάνω από εμένα".

Ο αμυντικός των "μπλαουγκράνα" είπε μάλιστα ότι αν η ομάδα του αποφασίσει να ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές, ο ίδιος θα κοιτούσε προς… Βραζιλία και συγκεκριμένα τον Ρομπίνιο.

"Αν μπορούσα να προτείνω παίκτες θα ζητούσα όλους τους παίκτες που είναι εδώ στην εθνική ομάδα. Επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, πιστεύω ότι ένας παίκτης που θα ταίριαζε τέλεια στην ομάδα θα ήταν ο Ρομπίνιο", είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: