16 Ιουνίου 2009

Πιάνει δουλειά ο Τιμούρ, αλλά περιμένει τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Δευτέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ήρθε μαζί με τους συνεργάτες του για μόνιμη εγκατάσταση και πιάνει άμεσα δουλειά. Ο Γεωργιανός τεχνικός θα περίμενε να έχουν ολοκληρωθεί ή έστω να έχουν προχωρήσει σημαντικά οι υποθέσεις που αφορούν την ομάδα, ωστόσο τα πράγματα στον μεταγραφικό τομέα, είναι πιο στάσιμα από ποτέ.
Πιο συγκεκριμένα, η μεταγραφή του Μπόμπο αντί να πλησιάζει, ολοένα και απομακρύνεται την ώρα που και για τον Ντραγκουτίνοβιτς δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη από την στιγμή που οι απαιτήσεις του παίκτη απέχουν αρκετά από αυτά που προσφέρει ο Ολυμπιακός.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες περιπτώσεις, δεν υπάρχει κάτι νέο για τον Λέτο, ενώ αντίθετα, υπάρχουν θετικά μηνύματα στην υπόθεση του Ματ Ντάρμπισιρ.
Η Μπλάκμπερν έριξε τις απαιτήσεις κοντά στα 3 εκ. ευρώ, με τους «ερυθρόλευκους» να απέχουν πλέον ελάχιστα από την αγορά του Αγγλου στράικερ.
Την ίδια ώρα, σενάρια από την Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του αμυντικού της Βαλένθια, Νταβίντ Ναβάρο.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μαγιόρκα, με την οποία έχει 42 συμμετοχές και 2 τέρματα.
Η κάκιστη οικονομική κατάσταση των «νυχτερίδων» όμως, αναγκάζουν τους διοικούντες της να προβούν σε πωλήσεις παικτών και ο Ναβάρο είναι σε αυτήν τη λίστα.
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται ττίποτα βέβαια και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και μετά τις εισιγήσεις του Κετσπάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: