26 Ιουνίου 2009

ΟΣΦΠ: Ελπίδες για Κάλστρομ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά την περίπτωση απόκτησης του Κιμ Κάλστρομ. Στους Πειραιώτες μεταφέρθηκε η πληροφορία ότι υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Σουηδού μέσου και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Λιόν δεν είναι ομάδα που πουλάει φθηνά, όμως δεν αποκλείεται να δώσει τη συγκατάθεσή της και ο διεθνής ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούν να κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι υπομονή, επειδή δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις.

Δεν αποκλείεται οι μεταγραφικές υποθέσεις των Γάλλων να επηρεάσουν το θέμα του Κάλστρομ, όπως και το ποιες ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δεν τα παρατάει για Γκονζάλες

Άσχημα ήταν τα πρώτα μαντάτα από την υπόθεση του Μαρκ Γκονζάλες. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε επαφή με την Μπέτις και παρατηρήθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αρχικά, οι Ανδαλουσιάνοι ζητούσαν 10 εκατ. ευρώ, αλλά φάνηκε ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει και με 7 εκατ. ευρώ. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να διαθέσουν ούτε το συγκεκριμένο ποσό και εκτιμούν ότι μπορούν να κάνουν με λιγότερα χρήματα τον παίκτη δικό τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι με τις διαπραγματεύσεις θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις των Ισπανών κάτω από τα πέντε εκατ. ευρώ. Η Μπέτις θέλει να παραχωρήσει τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό, αφού εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δεν συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού ή συνιδιοκτησίας του 25χρονου άσου, μια και στην πορεία μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: