10 Ιουνίου 2009

Ρίχνει τις απαιτήσεις η Μπλάκμπερν, μένει ο Νταρμπισάιρ στον Ολυμπιακό

Αλλαγή δεδομένων και ευχάριστα νέα αναφορικά με την μεταγραφή του Ματ Νταρμπισάιρ στον Ολυμπιακό την Τρίτη (9/6). Η Μπλάκμπερν φέρεται διατεθειμένη πια να ρίξει τις απαιτήσεις της και η απόκτηση του άγγλου από τους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.
Οι προτάσεις που περίμεναν τα 'Ρόδα' δεν έχουν πάρει επίσημο χαρακτήρα, ενώ κι ο ίδιος ο παίκτης έχει ασκήσει πιέσεις στον αγλλικό σύλλογο για να παραμείνει στον Πειραιά. Οι πληροφορίες λένε ότι η Μπλάκμπερν τον παραχωρεί πλέον με ένα ποσό των 3 εκ. ευρώ, ποσό που απέχει από την προσφορά των ερυθρολεύκων μόλις 500.000 ευρώ.

Εξελίξεις αναμένονται ακόμα και την Τετάρτη (10/6), καθώς επιθυμία των «ερυθρολεύκων» είναι να ολοκληρώσουν τα μεταγραφικά ζητήματα -παρά την καθυστέρηση- όσο το δυνατόν ταχύτερα. Η διαφορά είναι μικρή και οι δύο πλευρές πιθανότατα να συμφωνήσουν για την μεταγραφή του 23χρονου επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Η ζυγαριά φαίνεται να γέρνει προς την πλευρά των πειραιωτών και το ενδεχόμενο να «κλείσει» ένα από τα πέντε ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα (Μπόμπο, Λέτο, Ματ, κεντρικός χαφ και αμυντικός) στον Ολυμπιακό είναι τώρα πιο ορατό από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: