6 Ιουνίου 2009

Οι Αγγελόπουλοι μπαίνουν και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη θα έχουν τις επόμενες ημέρες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που θέλουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα προχωρήσει σε σημαντική αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Παράλληλα, θα συζητήσουν και το θέμα της ολικής μεταβίβασης της ΚΑΕ στο όνομά τους, μια διαδικασία που όπως έχει επισημάνει και ο Κόκκαλης βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Οι Αγγελόπουλοι συνεπώς θα γίνουν σύντομα τα απόλυτα αφεντικά του μπασκετικού τμήματος και είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό και στο ποδόσφαιρο.

Με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο Σωκράτης Κόκκαλης δίνει την ευκαιρία και σε άλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν και οι Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να κάνουν το... μπάσιμο.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αγγίξει το 40% και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επιθυμούν να επενδύσουν περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Συνολικά, το 40% της αύξησης του ΜΚ υπολογίζεται ότι ισοδυναμεί με περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός των Αγγελόπουλων, πολλοί ακόμη επιχειρηματιες έχουν εκδηλώσει ανάλογο ενδιαφέρον και ο Σωκράτης Κόκκαλης θα μελετήσει τις προτάσεις τους.

Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται πάντως ότι χρήματα θα βάλουν ακόμη ο Γιώργος Γλου και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: