20 Ιουνίου 2009

Έρχεται την Δευτέρα ο Μέλμπεργκ

Ο Μέλμπεργκ προβάρει τα "ερυθρόλευκα", ο Ντάρμπισιρ έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα (να μείνει στον Ολυμπιακό) και σιγά σιγά -αλλά σωστά- οι Πειραιώτες φτιάχνουν το παζλ για την επόμενη σεζόν. Την Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα ο Σουηδός αμυντικός.

Δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούσαν τους νταμπλούχους Ελλάδας έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, σχεδόν. Και γράφουμε σχεδόν γιατί μπορεί στην περίπτωση του Ντάρμπισιρ όλα να έχουν τελειώσει θετικά αλλά σ' αυτή του Μέλμπεργκ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που όμως δεν φαίνονται ικανές να χαλάσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στην πραγματικότητα ο 32χρονος αμυντικός θεωρείται "κλεισμένος" όμως από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο κρατάμε ελάχιστες επιφυλάξεις. Η Γιουβέντους έχει πει το πολυπόθητο "ναι", ο έμπειρος σέντερ μπακ θέλει να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" όμως όλα θα τελειώσουν θετικά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την Δευτέρα.

Ο Σκανδιναβός αμυντικός αναμένεται την Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει και επίσημα νέο μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Ωστόσο την Δευτέρα, οι Πειραιώτες δεν θα ασχολοηθούν μόνο με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ που αναμένεται να είναι ο νέος ηγέτης της αμυντικής γραμμής αλλά και του Ματ Ντάρμπισιρ.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα παραμονής ή όχι του Άγγλου αφού οι "ερυθρόλευκοι" αγόρασαν τα δικαιώματά του από την Μπλάκμπερν, απλά την Δευτέρα ο 23χρονος επιθετικός θα βρεθεί μαζί με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία των νταμπλούχων Ελλάδας για να συζητήσουν τους όρους του νέου του συμβολαίου.

Έτσι λοιπόν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι Πειραιώτες αναμένεται να καλύψουν δύο σημαντικά κενά και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές κάτι που προκύπτει και από την ΠΑΕ, πως ο Ολυμπιακός θα κάνει σωστές, σοβαρές και καλές μεταγραφές (όπως του Μέλμπεργκ), απλά χρειάζεται υπομονή και όχι ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: