8 Ιουνίου 2009

Ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς στον Ολυμπιακό!

Η παρέλαση των ονομάτων που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τη σκυτάλη να δίνεται αυτή τη φορά στον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Η περίπτωση του 32άχρονου άσου της Νέας Ορλεάνης μπορεί να φαντάζει ως ακατόρθωτη και μη προσιτή, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ειδικές παράμετροι που ίσως αποδειχτούν καταλυτικοί στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εκφράσει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον προς την πλευρά του παίκτη, όμως κάτι η μεταγραφή του Τζος Τσίλντρες πέρυσι κάτι οι υποσχέσεις των αδερφών Αγγελόπουλων για «βαρύ» όνομα από το ΝΒΑ έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάθε λογής σενάρια τα οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του Στογιάκοβιτς εμπλέκουν τους «ερυθρόλευκους» στην υπόθεση.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο σέρβος άσος έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια με πλέον ενδεικτική περίπτωση την εγχείρηση που έκανε στην μέση και τον κράτησε εκτός παρκέ για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου 2006-07.

Η ευπάθεια λοιπόν του άλλοτε ηγέτη του ΠΑΟΚ σε προβλήματα υγείας είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Αυτό θα συμβεί διότι η Νέα Ορλεάνη ναι μεν τον πληρώνει αδρά και περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη της -δείγμα της αξίας του- ωστόσο υπάρχει η προθεση από τους διοικούντες το μπάτζετ της επόμενης περιόδου να μειωθεί αισθητά και να μην τηρηθεί το συμβολαίου που έχει συμφωνήσει με τον Στογιάκοβιτς για ακόμα δύο χρόνια (29,5 εκτομμύρια δολάρια).

Οι ιθύνοντες της αμερικάνικης ομάδας θα προσπαθήσουν προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους να τον εξωθήσουν στην απόσυρση του από την ενεργό δράση και ενδεχομένως την ανάληψη κάποιου άλλου πόστου στο σύλλογο.

Η πιθανότητα όμως να αποχωριστεί ο «Πετζα» από τα 32 του την πορτοκαλί μπάλα δεν είναι κάτι που τον ενθουσιάζει. Σε αυτό το σημείο αναμειγνύεται ο Ολυμιακός.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν αποδείξει πολλάκις πως δεν λυπούνται τα χρήματα τους και ειναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα προκειμένου να δουν έναν ακόμη αστέρα του ΝΒΑ να ντύνεται στο κόκκινα.


Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: