7 Ιουνίου 2009

Η Μπεσίκτας διαψεύδει τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Μπομπό


Μια ξαφνική και καθόλα απρόσμενη ανατροπή περίμενε την Κυριακή τον Ολυμπιακό, σε ότι αφορά την περίπτωση της μεταγραφής του βραζιλιάνου επιθετικού της Μπεσίκτας Μπομπό.
Η διοίκηση των Τούρκων, με επίσημη ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της, διέψευσε κάθε (φερόμενη) συμφωνία με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο Μπομπό θα παραμείνει στους νταμπλούχους Τουρκίας.«Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μπομπό πωλήθηκε στον Ολυμπιακό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία βάση ότι υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν για τη μεταγραφή του Μπομπό.
»Ο Μπομπό κατέκτησε το νταμπλ με την Μπεσίκτας και είναι ένας πολύτιμος παίκτης της ομάδας» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που βάζει «φωτιά» στον Ολυμπιακό.Η συγκεκριμένη εξέλιξη βέβαια μπορεί να είναι και κάποιο επικοινωνιακό τρικ των Τούρκων, με σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, που δεν θέλουν να φύγει ο Βραζιλιάνος, αλλά και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την τιμή του. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να συμβαίνει πραγματικά, το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση περνάει πλέον σε άλλη φάση και η επικείμενη έλευση του παίκτη στην Ελλάδα, τρενάρεται ακόμα περισσότερο, αυτήν τη φορά από την διοίκηση των τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: