20 Ιουνίου 2009

Νέο συμβόλαιο με 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια πρόσφερε ο Ολυμπιακός στον Μπουρούση

Είναι γεγονός ότι ο διακαής πόθος των αδερφών Αγγελόπουλων είναι η παραμονή του Γιάννη Μπορούση στον Ολυμπιακό.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρολεύκων» αποφάσισαν να αυξήσουν την προσφορά τους στον Έλληνα σέντερ, ύστερα από τις δύο αναποτελεσματικές συναντήσεις που είχαν προηγηθεί.
Έτσι το βράδυ της ίδια ημέρας, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με περίπου 5 εκατ. ευρώ.
Ο Έλληνας άσος που πολιορκείται από το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων απαίτησε για άλλη μια φορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές της τάξεως των 1.8 εκατ. ευρώ ετησίως.
Η αρχική πρόταση των διοικούντων του Ολυμπιακού ήταν 1.2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά την ανέβασαν κατά 300.000 και πρότειναν η διάρκεια του συμβόλαιο να αυξηθεί κατά ένα χρόνο.
Τα νέα δεδομένα που τέθηκαν στις διαπραγματεύσεις γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του έμπειρου σέντερ αλλά ακόμα δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο παίκτης αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ώρες. Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι δεν παρευρέθηκε ο μάνατζερ του Μπουρούση εν αντιθέσει με τις προηγούμενες φορές, δείγμα ενδεχομένως της θέλησης του παίκτη να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».
Βασικό, βέβαια, όπλο του παίκτη στην όλη διαδικασία είναι οι έτερες προτάσεις από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και από το ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θετικά για τον παίκτη, λειτούργησε και η φήμη που κυκλοφόρησε για εμπλοκή του Παναθηναϊκού στη μεταγραφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: