10 Ιουνίου 2009

Παναθηναϊκός:Στην Ισπανία για μεγάλες μεταγραφικές «μάχες» και Νο1 τον Ολιβέιρα

Το πιο κρίσιμο μεταγραφικό 48ωρο του φετινού καλοκαιριού διανύει ο Παναθηναϊκός, καθώς μέχρι την Παρασκευή (12/6) θα είναι γνωστό αν οι πράσινοι κάνουν το «κόλπο γκρόσο» ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του Ρικάρντο Ολιβέιρα από την Μπέτις!
Ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και με τη συνδρομή του γνωστού ισπανού μάνατζερ Μανέλ Φερέρ θα προσπαθήσει να πείσει τους 'βερδιμπλάνκος' να κάνουν αποδεκτή την πρόταση των 8 εκ. ευρώ, η οποία όμως θα είναι λογικά και το 'ταβάνι' για τους πράσινους.

Αν κάτι προβληματίζει τον πρόεδρο της Μπέτις, τον Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα, είναι το γεγονός της συνιδιοκτησίας του παίκτη με τη Σαραγόσα, καθώς έχουν το 50%, πράγμα που σημαίνει πως αν κάνει δεκτή την πρόταση των 8 εκ. ευρώ, τα 4 θα πάνε στην ομάδα της Αραγωνίας.

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως η Μπέτις, αφενός, υποβιβάστηκε στη Segunda Division, αφετέρου, μόνο τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε... μόλις 8 εκατομμύρια για μεταγραφές.

Οσον αφορά στον Ολιβέιρα, ο παίκτης βρίσκεται σε διακοπές στη Βραζιλία και φυσικά είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Πάντως από την Μπέτις διαρρέουν πως ο βραζιλιάνος φορ είναι αφοσιωμένος στην ομάδα και θέλει να παραμείνει, ενώ υπέρ της παραμονής του είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Αντόνιο Τάπια. Τέλος, αναφορικά με τον Ρόιστον Ντρέντε, η Ρεάλ Μαδρίτης τον παραχωρεί είτε δανεικό, είτε και με κανονική μεταγραφή, αλλά με ένα ποσό που ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ.

Μέσα σ` όλα, τα ολλανδικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η έγκυρη εφημερίδα 'De Telegraaf' αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Αγιαξ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 30χρονου διεθνούς αμυντικού χαφ της Σάλκε, Ορλάντο Ενγκελαρ. Ο παίκτης - αποκάλυψη των 'οράνιε' στο EURO 2008 είναι δυσαρεστημένος στη Σάλκε και σύμφωνα με τους ολλανδούς θέλει να φύγει από την ομάδα του Γκελζενκίρχεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: