10 Απριλίου 2009

ΟΣΦΠ: Το σίριαλ συνεχίζεται...


Λεπτομέρειες (που ίσως είναι καθοριστικές) απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας Ολυμπιακού-Βαλβέρδε. Η συνάντηση του Βάσκου τεχνικού με τον Σωκράτη Κόκκαλη πραγματοποιήθηκε, όμως η ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν κάνει λόγο για οριστική συμφωνία αλλά για …καλό κλίμα στη συζήτηση, κάτι που αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα το θέμα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης συναντήθηκε σήμερα, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Η συζήτηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αφορούσε στη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών»

«Δεν υπάρχει συμφωνία»

Σε δήλωση του για το θέμα ο υπευθυνός επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης τόνισε. «Δεν υπάρχει συμφωνία. Κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την νέα περίοδο. Αυτό προέκυψε στη σημερινή συνάντηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ωστόσο είναι κάποιες λεπτομέρειες που θα συζητηθούν σε συνάντησ που θα έχει ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: