16 Απριλίου 2009

Ο Μπάγεβιτς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης

Η έλευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ προκάλεσε δονήσεις ισχύος, καθώς ουδείς περίμενε ότι ο 61χρονος τεχνικός, που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του «Δικεφάλου», θα επέστρεφε στην Ένωση για δεύτερη φορά, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στα Λιόσια, τον Ιανουάριο του 2004. Ο Σέρβος άλλαξε προς το καλύτερο το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο τιμόνι της και την επόμενη περίοδο.

Κάτι που προκύπτει από τα λεγόμενα του ίδιου του σέρβου, ο οποίος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον «ΣΚΑΪ», άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, εφόσον δεν επιτευχθούν οι στόχοι της!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι την παραμονή του ή την αποχώρησή του, θα την κρίνει ο κόσμος, ενώ άφησε και σαφείς αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας των αποδυτηρίων.

«Τα αποδυτήρια δεν είναι όπως τα θέλω εγώ, αλλά ως το τέλος της σεζόν δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αν είμαι εδώ και την επόμενη χρονιά όμως, θα αλλάξουν πολλά.

»Δεν εξαρτάται από μένα αν θα μείνω. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα, την ποιότητα, από τη διοίκηση, από τον κόσμο. Αν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν μένει κανείς», ήταν μερικά από αυτά που είπε ο πολυνίκης τεχνικός, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί το Μ. Σάββατο (18/4) και σίγουρα θα συζητηθεί.

Ο προβληματισμός που υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο, όπως και στους φίλους της ομάδας, εξ αιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει όσον αφορά στο μέλλον (κυρίως σε διοικητικό επίπεδο) είναι δεδομένος, όπως άλλωστε δεδομένη είναι και η επιθυμία της τωρινής διοίκησης αλλά και τις μεγαλύτερης μερίδας των οπαδών της Ενωσης, για την παραμονή του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: