25 Απριλίου 2009

Στοίχημα Κυπριακό πρωτάθλημα: Ξεκίνημα νέας εποχής για την Ανόρθωση

Η μετά-Κετσπάγια εποχή ξεκινά για την Ανόρθωση με το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Την ώρα που η διοίκηση της Ανόρθωσης αναζητεί τον αντικαταστάτη του Τιμούρ Κετσπάγια, που υπέβαλλε την παραίτησή του πριν από δύο εβδομάδες, η ομάδα οφείλει να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Προσωρινά κάθονται στον πάγκο οι Μιχάλης Παμπόρης και Νίκος Νικολάου, ενώ επικρατέστερος για διάδοχος είναι ο Εβαλντ Λίνεν, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μεγαλόνησο.

Η Ανόρθωση χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης. Από αυτή την προσπάθεια θα απουσιάσουν Κατσαβάκης, Μπαρντόν και Σάβιο, οι οποίοι είναι τραυματίες. Δεν αναμένονται πάντως σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που κατέβαζε ο Κετσπάγια στα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει ένα βαθμό στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια για να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Η εκπληκτική πορεία των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιλαμβάνει ένα σερί 16 συνεχόμενων νικών και εξαιρετικού ποδοσφαίρου από τους «γαλαζοκίτρινους». Βέβαιος απών είναι ο τιμωρημένος Πίντο, τραυματίες είναι οι Χαραλαμπίδης και Παουλίστα. Οι φιλοξενούμενοι θα ήθελαν να τελειώνουν με το πρωτάθλημα, ώστε να αφοσιωθούν στον επαναληπτικό κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΠ/Κινύρα στις 6 Μαΐου, όπου πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0.

Πιθανές συνθέσεις:
Ανόρθωση: Νάγκι, Οτσόκολιτς, Κωνσταντίνου, Δέλλας, Λεϊβακαμπέσι, Λαμπάν, Ντοπρασίνοβιτς, Σκοπελίτης, Χαουάρ, Τρίκα, Σόσιν.
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Κόντης, Μπρούσερ, Χατζί, Κοσόφσκι, Μοράις, Μιχαήλ, Αλεξάνδρου, Ονουάτσι, Μιροσάβλιεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: