14 Απριλίου 2009

Τα μεταγραφικά "τρέχουν" στον Ολυμπιακό

Μπορεί να (φαίνεται ότι) υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά, αλλά διοίκηση και τεχνικό τιμ, έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ποιοτικών λύσεων, για τις θέσεις όπου προβλέπεται να… πονέσει ο Ολυμπιακός. Σκέψεις από Ερνέστο Βαλβέρδε, για το ποια συμβόλαια πρέπει να ανανεωθούν.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, θέλει του χρόνου να έχει ένα ρόστερ που θα του προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά από το φετινό, με περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις στον πάγκο και εξετάζει πρώτα και κύρια τις πιθανότητες απόκτησης ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ πάντοτε έχει στραμμένη την προσοχή του στην Ισπανία.
Οι εκκρεμότητες είναι πολλές, από τη στιγμή που αρκετών παικτών τα συμβόλαια λήγουν και γίνονται συζητήσεις στον Ολυμπιακό, για να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις και να μείνουν όσοι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν. Πέρα βέβαια από τα συμβόλαια που εκπνέουν, υπάρχουν και οι Λέτο, Ντάρμπισιρ, οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν στην Αγγλία, εκτός αν συμφωνηθεί με τις Λίβερπουλ και Μπλάκμπερν, αντίστοιχα, να συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.
Προβληματισμός επικρατεί και για τον Παρασκευά Άντζα και την απόφασή του να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους και να επιστρέψει στη Δράμα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα προσπαθήσει να το μεταπείσει, αλλά η κατάσταση δύσκολα ανατρέπεται αυτή τη στιγμή. Κι αν φύγει και ο Έλληνας αμυντικός, τα κενά μεγαλώνουν και τότε πραγματικά ο χρόνος θα πιέζει αφόρητα!
Γι’αυτό εξάλλου, έχει ξεκινήσει από τώρα μία πρώτη συζήτηση μεταξύ των ιθυνόντων της ομάδας, έτσι ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεων σε λίγους μήνες. Ο σωστός προγραμματισμός απαιτείται, καθώς η χρονιά θα ξεκινήσει νωρίς, λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και φαινόμενα τύπου… Ανόρθωση, δε θα συγχωρεθούν ξανά.
Δεδομένη, πρέπει να θεωρείται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αμυντικού χαφ (Λεντέσμα), αριστερού χαφ και επιθετικού, χωρίς να αποκλείεται η μεταγραφή και ενός αριστερού μπακ, αν φύγει ο Ντομί. Μετά το Πάσχα, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, με πρώτο και κύριο θέμα βέβαια, αυτό της ανανέωσης συμβολαίου με το Βάσκο τεχνικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: