23 Απριλίου 2009

Πέντε εκατ. θέλει για του χρόνου από τον... Ολυμπιακό ο Πατέρας

Αιχμές εναντίον του Ολυμπιακού με αφορμή το θέμα της κεντρικής διαχείρισης άφησε ο Νίκος Πατέρας στο περιθώριο της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Σούπερ Λιγκ. «Ελπίζω του χρόνου να μας χαρίσει 5 εκατομμύρια» είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σχολιάζοντας το γεγονός πως η ΕΡΤ θα πληρώσει 2,4 εκ. ευρώ στις ομάδες της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για να πάρει ο Ολυμπιακός κλειδάριθμο.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πατέρας δήλωσε:

«Το θέμα των μεταδόσεων θα το χειριστούν η ΕΡΤ και τα υπόλοιπα κανάλια. Ελπίζω οι ομάδες με τα χρήματα που θα πάρουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επενδύσεις. Όσον αφορά τον κύριο Θεοδωρίδη που είπε πως ο Ολυμπιακός χαρίζει 2,5 εκατομμύρια στις άλλες ομάδες, εύχομαι του χρόνου να μας χαρίσει πέντε εκατομμύρια!

» Αυτό που έχει σημασία είναι πως θα έχουμε μεγαλύτερα έσοδα. Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον λόγο του και υποστήριξε τις μικρές ομάδες. Δεν πήγαμε σε άλλη λύση για να πάρουμε παραπάνω χρήματα. Σημαντικό είναι η ενότητα της Σούπερ Λιγκ».

Για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, είπε:

«Το γηπεδικό πάει καλά και είμαστε πλέον εν αναμονή μέχρι να παρθούν κάποιες τελικές αποφάσεις. Τα έργα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που ο Δήμος θα εγγυηθεί πως δεν υπάρξει οικονομική ζημιά σε περίπτωση που διακοπούν οι εργασίες».

Τέλος, για το θέμα των μεταγραφών σχολίασε:

«Σας είχα πει οτι πως προς το τέλος Μαϊου δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: