13 Απριλίου 2009

Πυρά Κούγια κατά Πανθρακικού και ΠΑΣ

Βολές εναντίον του νυν προέδρου του ΠΑΣ Γιάννενα εξαπέλυσε ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων μίλησε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" για τα όσα ακούονται περιοφειλών του στο το σωματείο. Από τα πυρά του δεν γλύτωσε ούτε ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά τα λόγια του Αλέξη Κούγια: "Εγώ πούλησα τον ΠΑΣ το καλοκαίρι στον κ. Χριστοβασιλη. Το μεγαλύτερο δε μέρος του τμήματος δεν το έχω εισπράξει ακόμα. Η ΠΑΕ παρεδόθη χωρίς ούτε ένα ευρώ χρέος ενώ τις τελευταίες ημέρες διευθέτησα και υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές όπως ο Κουτσοσπύρος.

Περίμενα από τον κ. Χριστοβασίλη στον οποίο παρέδωσα μια ομάδα υγιή με σημαντικο κορμό παικτών και με δικό της προπονητικό κέντρο να πει έστω και ένα ευχαριστώ στον Αλέξη Κούγια.
Έφυγα από τα Γιάννενα διότι έδιωξα μια υπάλληλο την οποία πιάσαμε να κλέβει. Αυτή έτυχε να είναι ανιψιά του προέδρου των οργανωμένων φιλάθλων και από τότε μου κήρυξαν πόλεμο και γι’ αυτό πούλησα.
Δεν ανέβηκε ο ΠΑΣ επί των ημερών μου την πρώτη χρονιά λόγο του τρένου που ονομαζόταν Βέροια και έκανε συνεχόμενε σ νίκες. Βλέπετε τι συμβαίνει τώρα με την Βέροια.
Το ίδιο πάθαμε πέρυσι με το τρένο που ονομάζετε Πανθρακικός. Μία ίσως από τις πιο βρώμικες ομάδες που υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορείτε να δείτε την σχέση που είχε με κάποιο μεγαλοπαράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Απέστείλα μηνυτήρια αναφορά στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σοφοκλή Πιλάβιο για τα όσα συμβαίνουν στους αγώνες του νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: