16 Απριλίου 2009

Ανοιχτή ρήξη μεταξύ Σκόρδα και οργανωμένων του Αρη

Η αρχική φήμη στα ποδοσφαιρικά... στέκια, περί αποχώρησης του Λάμπρου Σκόρδα από την προεδρία της ΠΑΕ Αρης, πήρε διαστάσεις πραγματικότητας.
Η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Σκόρδα και τη μάζα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, αποτυπώθηκε μέσα από εκπομπή του συνδέσμου φιλάθλων «Super 3» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98.7», αφού έγινε λόγος για «διοικητικά εγκλήματα» και «αναγκαιότητα αλλαγών».
Στην πρόσφατη συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, ο Λάμπρος Σκόρδας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του για ανανέωση της θητείας του στην προεδρία της ΠΑΕ, αφού ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Πλέον, όμως, θα έχει αντίπαλο, αφού προβάλλει βέβαιο ότι θα σχηματιστεί ένα ακόμη ψηφοδέλτιο. Αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης δεν απολαμβάνει την αμέριστη συμπαράσταση του μαζικότερου συνδέσμου φιλάθλων Super 3, του οποίου οι ακριβείς θέσεις θα ανακοινωθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Στην ραδιοφωνικό εκπομπή του συνδέσμου κατέστη σαφές πάντως ότι δεν συμφωνεί με την υπάρχουσα διοικητική κατάσταση, πως διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίστηκε η νυν διοίκηση συγκεκριμένα θέματα, με αποτέλεσμα τις αγωνιστικές απώλειες λόγω και της κακής νοοτροπίας που απέκτησαν οι ποδοσφαιριστές.
«Φέτος έχουν γίνει διοικητικά εγκλήματα, με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να περπατήσει αγωνιστικά αλλά και σε άλλους τομείς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο συντελεστής της εκπομπής και συμπλήρωσε.
«Στις επισημάνσεις που κάναμε, βλέπαμε ότι υπήρξε μια απίστευτη αλαζονεία, ένας απίστευτος εγωισμός και ένα κυνήγι φαντασμάτων.
»Αυτά οδήγησαν στο να διοικείται ο Αρης από ένα άτομο. Είναι επικίνδυνη για τον Αρη αυτή η συμπεριφορά και θα λέγαμε το ίδιο, ακόμη κι αν η ομάδα πήγαινε καλά αγωνιστικά».
Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται κανείς ότι ανεξαρτήτων των όποιων προθέσεων έχει ο Λάμπρος Σκόρδας επί του αγωνιστικού τομέα, κυριαρχεί το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών σε διοικητικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: