21 Απριλίου 2009

Μέχρι την Πέμπτη οι εξελίξεις στην υπόθεση Βαλβέρδε

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις και οι διοικούντες ασχολούνται και πάλι με το θέμα Βαλβέρδε. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν οριστικό τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του ισπανού τεχνικού, ώστε να ξεκινήσει σύντομα και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ την Τετάρτη (22/4) ο Γιάννης Χρυσικόπουλος θα συναντηθεί με τον μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ι. Ιμπάνιεθ, προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του ισπανού τεχνικού.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως μέχρι την Πέμπτη (23/4) θα έχουν πέσει οι υπογραφές και θα υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν τελειώσει με αυτό το θέμα εντός της εβδομάδας, προκειμένου να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, ενώ προτεραιότητα θα δωθεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις του Ολυμπιακού ξεκίνησαν και πάλι την Δευτέρα του Πάσχα (20/4) με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να προσπαθεί να βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου: 'Θέλουμε το Κύπελλο όσο θέλαμε και το πρωτάθλημα', τόνισε στους παίκτες του ο ισπανός τεχνικός και συνέχισε: 'Ο τελικός είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κατακτήσουμε τον τίτλο. Από εδώ και πέρα θέλω ένταση στις προπονήσεις. Να τα δώσουμε όλα για το νταμπλ!'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: