13 Απριλίου 2009

Με 23.000 οπαδούς τους Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Τη Δευτέρα (13/4) έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος HOL, στις 2/5 στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, μεταξύ της ΑΕΚ (που θα είναι και η τυπικά γηπεδούχος ομάδα) και του Ολυμπιακού. Οι δύο βασικές ειδήσεις που προέκυψαν από την σύσκεψη είναι η ώρα έναρξης και ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα πάρουν οι δύο ομάδες.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο, αποφασίστηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι στις 20:30GR, ενώ αναφορικά με το δεύτερος σκέλος, οι δύο ομάδες αναμένεται να λάβουν από 23.000 εισιτήρια έκαστη, με την ΕΠΟ να παίρνει άλλα 10.000 για την κάλυψη των δικών της αναγκών.

Πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει και μια κενή ζώνη περίπου 10.000 θέσεων, για να τηρηθούν έτσι οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Αυτό που δεν ξακαθαρίστηκε πλήρως, αλλά αναμένεται να συμβεί άμεσα, είναι ο τρόπος της μεταφοράς των φίλων των δύο ομάδων στο Μαρούσι, με στόχο φυσικά να μην συμπείπτουν οι διαδρομές των οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, παρευρέθηκαν ο Ακης Τάκης (υπεύθυνος ασφαλείας για την ΑΕΚ), ο Γιάννης Μώραλης (υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Ολυμπιακό), ο διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: