3 Οκτωβρίου 2009

Στοίχημα Super League: Προσγείωση στη... Λιβαδειά

Με τρεις αγώνες ανοίγει το Σάββατο η... εκλογική 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Λιβαδειά.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Arsenal στο Emirates. Το 2-0 οφείλεται εν πολλοίς χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Αντώνη Νικοπολίδη, που μάλλον θα αγωνίζεται και του χρόνου με τη φανέλα των πρωταθλητών. Η Λιβαδειά ανέκαθεν ήταν φιλόξενη έδρα για τους Πειραιώτες, που θέλουν τη νίκη (1,46 στο ανταλλακτήριο της Betfair) για να προσπεράσουν, έστω και προσωρινά, τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Zico είδε με ευχαρίστηση τον Enzo Maresca να επιστρέφει στην αποστολή, ενώ ο Luciano Galletti ανέβασε ρυθμούς ωστόσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί στη Βοιωτία. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα προβεί σίγουρα σε κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, με τους Oscar, Κώστα Μήτρογλου και Ιεροκλή Στολτίδη να διεκδικούν θέση βασικού.

Σύνθημα νίκης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έριξε ο Kike Hernández, νέος προπονητής του Λεβαδειακού! Ο Ισπανός, πρώην τεχνικός του Αρη, αντικαθιστά τον Momcilo Vukotic, ο οποίος δεν... άντεξε το 2-2 με τον Εργοτέλη. Ακολούθησε και η ήττα 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και το κλίμα στη Λιβαδειά δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει, όμως, και κάτι ευχάριστο για τους «πράσινους», καθώς όχι μόνο είναι σε εξαιρετική κατάσταση ο Stefano Napoleoni, αλλά εξετάζεται και πολύ σοβαρά η επιστροφή του Μιχάλη Καψή! Επιπλέον, μόνο ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Hernandez και αυτό είναι του Ribeiro Sergio Felipe (Serginho) , η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πανθρακικός - Άρης:

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, ο Πανθρακικός του Albert Cartier θέλει να κάνει μια νέα αρχή, όπως δήλωσε και ο Γάλλος τεχνικός των Ακριτών, ωστόσο το ματς με τον Αρη στην Κομοτηνή κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε καλή κατάσταση και με τον φορμαρισμένο Sebastián Abreu (τιμήθηκε για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής) θέλουν να προσθέσουν ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους (1,89 στην Betfair).

Γιάννινα - Καβάλα:

Στο Στάδιο των Ζωσιμάδων, ο ΠΑΣ Γιάννενα, με τον Κώστα Μενδρινό στη σύνθεσή του, θέλει να εκμεταλλευτεί την αναταραχή στην Καβάλα και να πάρει τη νίκη (2,04). Οι «αργοναύτες» είχαν... θέμα με την ποινή φυλάκισης του ισχυρού άνδρα Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και με τον πορτιέρο της AC Milan, Zeljko Kalac, που εν τέλει θα βρίσκεται στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Super League:
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ 16:45 ΝOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 ΝOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΣΤEΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 16:45 ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 ΝOVA
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 21:15 ΝOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: