2 Οκτωβρίου 2009

Τεν Κάτε: «Δεν είμαστε φαβορί»

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου (1 – 0), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League, o Xενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός δε θέλησε να χρίσει το «τριφύλλι» φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους των «πρασίνων» που βρέθηκαν στο γήπεδο.

«Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας μου. Είναι απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και δεν παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο. Με τη νίκη αυτή δε γίναμε ξαφνικά το φαβορί του ομίλου, άλλωστε είμαστε ακόμα στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με την Ντιναμό. Το φαβορί είναι η Γαλατασαράι, αφού είναι η πρώτη ομάδα αυτή τη στιγμή στον όμιλο».

Για την εικόνα που έχει πλέον ο 6ος όμιλος, ο κ. Τεν Κάτε πρόσθεσε: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Υπάρχουν άλλα τέσσερα ματς και εμείς απλώς κάναμε ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Στουρμ Γκρατς στον επόμενο αγώνα που θα δώσουμε στη διοργάνωση και μετά από αυτό θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε πάλι. Πρέπει να κοιτάμε ένα ματς τη φορά και να προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα».

Τέλος, αναφερόμενος στο άδειο γήπεδο, τόνισε: «Είναι παράξενο να μην υπάρχει “ατμόσφαιρα” στο γήπεδο. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω του 200 φιλάθλους μας, οι οποίοι μας βοήθησαν πολύ, αφού ακούγονταν αρκετά λόγω του άδειου γηπέδου. Ελπίζω τη Δευτέρα, κόντρα στη Λάρισα, να υπάρχουν περισσότεροι για να μας υποστηρίξουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: