3 Οκτωβρίου 2009

Άφησε βαθμούς ο Άρης, μεγάλη νίκη για Γιάννινα


Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στην Κομοτηνή ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Αρη, για την 6η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Φαγιάρδο στο 11' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 45' με τον Φλάβιο.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από την αρχή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 7', αλλά το σουτ του Νέτο πήγε στο δοκάρι και στο αμέσως επόμενο λεπτό (8'), οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Βαλεντίν ανέτρεψε τον Καζάκη και ο Φαγιάρδο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0. Ο Αρης έφτασε κοντά στην ισοφάριση σο 23', αλλά ο Νέτο δεν εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Φλάβιο και από εξαιρετική θέση σούταρε ψηλά άουτ. Τελικά, ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου (45'+1), ο Φλάβιο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στη γωνία του Βρονταρά, για να γίνει έτσι το 1-1.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Σαϊτιώτη, που πέτυχε και τα δύο γκολ (21', 84') και με «φύλακα άγγελο» τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε στην έδρα του 2-1 την Καβάλα, σε αγώνα για την 6η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: