8 Οκτωβρίου 2009

«Παράθυρο» για Αντριάνο αρκεί να το ζητήσει ο Ζίκο

Σε δηλώσεις του λοιπόν στην εφημερίδα 'Πρωταθλητής' ο Ρινάλντι τόνισε: 'Γνωρίζετε τι είναι ο Ζίκο για τους βραζιλιάνους. Εάν του το ζητούσε ο Ζίκο πιστεύω πως ναι, θα μπορούσε να συμβεί'.

- Δηλαδή, εννοείτε ότι ο Αντριάνο θα μπορούσε να σκεφτεί σε αυτή την ηλικία να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα;
'Ναι, γιατί όχι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό, έχει ποιότητα, παίζουν Βραζιλιάνοι και κυρίως δεν υπάρχει μεγάλη πίεση. Αυτό είναι σημαντικό. Εξάλλου ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα γνωστή, σπουδαία, με παρουσία στην Ευρώπη. Επίσης, έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν Βραζιλιάνοι, παίζουν και τώρα, που σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι ο Αντριάνο, όσο τον γνωρίζω, δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό του Ζίκο'.

- Πότε λήγει το συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο;
'Τον ερχόμενο Μάη, αλλά υπάρχει μια ειδική συμφωνία με τη Φλαμένγκο που του επιτρέπει να φύγει χωρίς να πάρει λεφτά η ομάδα, σε περίπτωση που φτάσει πρόταση το Δεκέμβριο από κάποια ευρωπαϊκή ομάδα'.
- Η δική του πρόθεση ποια είναι; Θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, έχει αποφασίσει να μείνει στη Βραζιλία;

'Η αλήθεια είναι ότι στη Βραζιλία περνάει πολύ καλά. Είναι χαρούμενος και ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο. Αντίθετα με την Ιταλία. Εκείνο που θέλει πολύ είναι να πάει στο Μουντιάλ 2010 με τη Βραζιλία. Για αυτό προσπαθεί και νομίζω ότι το κάνει με επιτυχία να πείσει τον Ντούνγκα για αυτό. Ίσως να θέλει να παραμείνει εδώ μέχρι το Μάιο. Θα δείξει. Όταν έρθει η στιγμή θα αποφασίσει τι πρέπει να κάνει'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: