1 Σεπτεμβρίου 2009

Οι «εκλεκτοί» του Τεν Κάτε που δηλώθηκαν στην UEFA


Με νέα πρόσωπα τον Στέργιο Μαρίνο που αποκτήθηκε στο... 90' της μεταγραφικής περιόδου και τον επίσης νεαρό Γιώργο Μαχλελή που δεν είχε δηλωθεί για τους αγώνες του Champions League, ο Παναθηναϊκός απέστειλε στην UEFA τη λίστα με τους 23 παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε για τις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» στο Europa League.

Αυτοί που... κόπηκαν, σε σχέση με την προηγούμενη λίστα, ήταν οι Μαρσέλο Μάτος, Χρήστος Μελίσσης και Μπράις Μουν, οι οποίοι ως γνωστόν παραχωρήθηκαν δανεικοί από τους «πράσινους» στην Κορίνθιανς, στον ΠΑΟΚ και στην Λάρισα, αντίστοιχα.

Φυσικά από την λίστα απουσιάζουν τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου, Σίλβα Κλέιτον, Αλέξανδρου Τζιόλη και Ελίνι Δημούτσου που παρέμειναν μεν στην Παιανία, ωστόσο δεν υπολογίζονται από τον Όλλανδό τεχνικό.

Αναλυτικά οι 23 παίκτες που δηλώθηκαν από τον Παναθηναϊκό είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σαριέγκι, Ρουκάβινα, Mαχλελής, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ, Σιμάο, Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καρνέζης, Καντέ, Σισέ, Δάρλας, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Νίνης και Τζόρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: